loading...

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Κοιτάτε ποιος μιλάει !!! Το 2.5% !!! Έχει άποψη για την παρέλαση !!!

Διάβασα στον enikos.gr αυτή την δήλωση του  Δημήτρης Καρύδης που μίλησε στον Real Fm και την εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου και Μάνου Νιφλή, με αφορμή την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ που ζητά την παραίτηση του Απ. Τζιτζικώστα.
Λυπάμαι που ένας νέος άνθρωπος, όλες αυτές τις μέρες, αντί να καταλάβει το λάθος του και να το πάρει πίσω, συνέχεια κλιμακώνει τη συμπεριφορά του", σχολίασε αρχικά ο κ. Καρύδης αναφερόμενος στον Απόστολο Τζιτζικώστα και πρόσθεσε:

Έχει τινάξει την παρέλαση στον αέρα. Έχει καταφέρει με τη στάση του να έχει απομονωθεί πλήρως και όλοι να τον καταδικάζουν και να του ασκούν έντονη κριτική.
"Η Νέα Δημοκρατία και η κυβέρνηση πρέπει να πάρουν πολύ καθαρή θέση πάνω σε αυτό το θέμα και να το στιγματίσουν και να το καταδικάσουν πλήρως και να απομονώσουν αυτόν τον άνθρωπο", είπε ακόμα ενώ τέλος εκτίμησε:
"Δεν πιστεύω ότι θα πάει στην παρέλαση αύριο ο Ευάγγελος Βενιζέλος".
................................................................................................................................................
Θέλω λοιπόν να του απαντήσω δημόσια μέσω εσάς ! Είναι τρελό όλο αυτό που γίνεται ! Κοιτάτε ποιος μιλάει !!! Το 2.5% που ούτε στην βουλή δεν θα τους στείλει ο λαός στις επόμενες εκλογές. Μάλλον ο κ Βενιζέλος έχει μπλέξει την () με την βούρτσα !
Νομίζει ακόμα πως είναι στο σχολείο ! Πιστεύει πως ο λαός είναι μαθητές του και τους επιβάλετε έτσι?
(Κύριε) Βενιζέλε, κάνατε μαζί με την νέα δημοκρατία μέχρι εκεί που μπορούσατε, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό για να αποκαλείς  κάποιους εγκληματική οργάνωση, χωρίς να γίνει δίκη  και να αποδεικτή αυτό.
Τα στοιχεία που με τόση αγωνία μαζεύετε,  ποινικοποιώντας  ακόμα και τις Ελληνικές  σημαίες, το έντυπο υλικό ενός κόμματος ,μπλουζάκια που είναι μαύρα και χαλκευμένα καταστατικά !!! Αυτά  δεν είναι αρκετά !
Ποιος είσαι εσύ βρε ΜΕΓΑΛΕ και παχιέ που θα μας πεις αν στην παρέλαση θα είναι οι βουλευτές που νόμιμα έχουν εκλεγεί στην βουλή ψηφίζοντας τους  500.000 Έλληνες και σήμερα τους υποστηρίζουν πάνω από 1.000.000.
Ποιος είσαι εσύ που κατηγοριοποιείς τους πολίτες?
Τελικά ίσως έχετε δίκιο από την μεριά σας !!! Γιατί, είναι οι μόνοι, ίσως, που έχουν τα κότσια να σας βάλουν φυλακή, αν κάποτε κυβερνήσουν, για όλα τα εγκλήματα κατά της Ελλάδας, που έχετε υπογράψει όλοι σας !
Μετά την απομόνωση του κόσμου με τα κιγκλιδώματα, τώρα επιλέγετε και ποιους θα καλέσουν στην παρέλαση !
Ήθελα να ήξερα, τόσο σας έχει πειράξει που δεν θα ξανά μπείτε στην Βουλή ?
Όσο και να ενώνεστε με άλλους αποτυχημένους (που ήθελαν την σταδιακή απεμπλοκή από το μνημόνιο ) ο κόσμος δεν τα τρώει πλέον αυτά, τα ξαναζεσταμένα !
Ο κόσμος σιγά σιγά ξυπνάει , μπορεί να αργεί αλλά ξυπνάει !!!
Καλά θα κάνετε να καταλάβετε ποιος σας δίνει την εξουσία και να τον κοιτάξετε στα μάτια και του ζητήσετε συγνώμη.
Αν έχεις κότσια κύριε Βενιζέλε( Τούρκογλε) που μου πήρες και το όνομα του Πατριώτη μου Βενιζέλου και το έκανες σαν τα ……..
Όλα αυτά που σας γράφω θα τα έγραφα και για όποιοδήποτε κόμμα έβλεπα να του στήνουν παγίδες επειδή το φοβούνται. Ακόμα παραπάνω βλέποντας να επιβάλουν την γνώμη τους !
Γνωρίζω πως η Ελλάδα ποτέ στην ουσία δεν ήταν ελεύθερη και πως ελεγχόταν πάντα από ξένα κέντρα εξουσίας .
Αυτό όμως που γίνεται σήμερα είναι έξω από κάθε φαντασία !
Ακόμα και ο Παπαδόπουλος τους πάτησε πόδι κάποια στιγμή και του έκαναν το πραξικόπημα και πρόδωσαν την Κύπρο !
Ένα είναι σίγουρο, πως αυτοί που μας κυβερνούν σήμερα δεν δίνουν δεκάρα για το τι θέλει ο λαός .
Ο λαός ! Αυτός που τους έχει δώσει την εξουσία !
( Και να σας πω μια μεγάλη αλήθεια πριν το κλεισω που δεν κρατιέμαι να μην το πω ,  με κάνει η δουλειά μου να μην κρατιέμαι . Όσοι από εσάς διαβάσετε αυτό που γράφω και πιστεύετε πως είμαι χρυσαυγίτης και γι αυτό τα λέω, θα σας πω πως, ζείτε μάλλον σε άλλο κόσμο και απλά θέλετε να συμμετέχετε  στο καινούργιο σύστημα που θα γίνει μέσω του Σύριζα που έχει εισβάλει το Πασόκ  ( Η μάνα των συστημάτων ). Αυτό όμως δεν θα έπρεπε να σας εμποδίζει να δείτε τι γίνεται γύρω σας )  

Μανώλης Μακριδάκης   
Fornews.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...