loading...

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

43% ΚΑΤΩ Η ΔΑΠΑΝΗ ΣΕ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΦΑΓΗΤΟ Ο Αη Βασίλης εφέτος δεν θα έρθει στην Ελλάδα: Φροντίζει η κυβέρνηση γι αυτό...

Σύμφωνα με την καθιερωμένη ευρωπαϊκή έρευνα της Deloitte για καταναλωτικές τάσεις κατά την περίοδο των Χριστουγέννων,  η Ελλάδα αναμένεται να εμφανίσει τη μεγαλύτερη μείωση κατανάλωσης σε όλη την Ευρώπη και συνεπώς χιλιάδες παιδιά θα στερηθούν από τα δώρα του Αη Βασίλη....
Η μείωση θα είναι 12,8% συγκριτικά με το 2012το οποίο 2012 ήταν ήδη 15% χαμηλότερη η κίνηση από το 2011 που είχε μειωθεί 14,5% επίσης, σε σχέση με το 2010.
Δηλαδή περίπου 43% έχει μειωθεί η κατανάλωση μέσα σε μόλις τρία Χριστούγεννα.
H πολιτική εξαθλίωσης των Μνημονίων, η πολιτική καταστολής των διαμαρτυρομένων με την αστυνομία να χρησιμοποιείται ως εργαλείο επιβολής αντιδημοκρατικών πρακτικών ο Αη Βασίλης θα μείνει μακρυά από την Ελλάδα για την μεγάλη πλειοψηφία των παιδιών.
Αλλά όταν εκατοντάδες χιλιάδες παιδάκια, πεινάνε και κρυώνουν, πόσο "πονάει" να μην έχουν δώρα τα Χριστούγεννα; Ε, λοιπόν, "πονάει" πολύ.
Για όσους θυμούνται τα παιδικά τους χρόνια το δώρο των Χριστουγέννων είναι κάτι το ξεχωριστό στη ζωή ενός παιδιού και η παρουσία ή η απουσία του σημαδεύει τις τρυφερές παιδικές καρδιές.
Το εντυπωσιακό είναι ότι οι ερευνητές της εταιρείας βρήκαν ότι το ίδιο, απαισιόδοξα είναι και τα μηνύματα που έρχονται από τις εκτιμήσεις για το 2014.
Η έρευνα πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο σε ένα ευρύ αντιπροσωπευτικό δείγμα καταναλωτών (17.354 άτομα) ηλικίας μεταξύ 18-65 ετών, όπου καταγράφηκαν οι προγραμματισμένες δαπάνες σε δώρα, φαγητό και ποτό για τα γιορτινά γεύματα αλλά και για τη διασκέδαση.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
 
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...