loading...

Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Έξαλλος ο Κουϊκ: Του απαγόρευσαν να καταθέσει στεφάνι σε εκδήλωση στη Σάμο.

Ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, ο οποίος έχει υπό την κοινοβουλευτική του εποπτεία και τα νησιά του Βόρειου Αιγαίου, έκανε σήμερα (17/11/2013) την εξής δήλωση:
«Ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου Θεμιστοκλής Παπαθεοφάνους απαγόρευσε στις σημερινές εκδηλώσεις για την επέτειο της ένωσης της Σάμου με τη μητέρα Ελλάδα, την κατάθεση στεφάνου εκ μέρους των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
Η πρωτοφανής απαγόρευση του Αντιπεριφερειάρχη επεκτάθηκε σε όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα, με εξαίρεση το ΣΥΡΙΖΑ που εκπροσωπείτο από την τοπική Βουλευτή του.
Πρόκειται για μία ενέργεια η οποία συνέβη για πρώτη φορά και μάλιστα ανήμερα της επετείου του Πολυτεχνείου, όπου όλοι δίνουμε όρκο στη Δημοκρατία και τον Κοινοβουλευτισμό.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Θεμιστοκλής Παπαθεοφάνους είναι γνωστό ότι εξελέγη με τη σημαία του ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου που μας έβαλε στον εφιάλτη των μνημονίων. Είναι γνωστό ότι υπηρετεί πιστά τις μνημονιακές πολιτικές και του σημερινού ΠΑΣΟΚ του Ευάγγελου Βενιζέλου και της συγκυβέρνησης της καταστροφής.
Σήμερα, μας έδειξε – επαναλαμβάνω, ημέρα μνήμης του Πολυτεχνείου – ότι ελάχιστα σέβεται τα κοινοβουλευτικά κόμματα και τους εκπροσώπους τους στο νησί της Σάμου.
Τον ενημερώνω επίσης ότι σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα πριν από λίγο τόσο με τον Υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη, όσο και με τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Νάσο Γιακαλή και οι δύο με διαβεβαίωσαν ότι δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ οδηγία τους για απαγόρευση κατάθεσης στεφάνων εκ μέρους των κομμάτων και των εκπροσώπων τους σε επετείους όπως η σημερινή.
Κατόπιν τούτου, ως Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ζητώ και από τον ΥΠΕΣ και από τον Περιφερειάρχη, την άμεση παρέμβασή τους για την απόδοση ευθυνών για την αντιδημοκρατική – και πάλι επαναλαμβάνω, σήμερα, την ημέρα του Πολυτεχνείου – αντιδημοκρατική απόφαση του συγκεκριμένου Αντιπεριφερειάρχη.
Και επειδή είμαι βέβαιος ότι ούτε ο ίδιος θα έχει την ευαισθησία είτε της δημόσιας συγγνώμης είτε της παραίτησης, απλά τον ενημερώνουμε ότι η περίπτωσή του εμπίπτει στην ομόφωνη απόφαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ: Να μην στηρίξουν και να στείλουν σπίτι τους όλους εκείνους της πρωτοβάθμιας ή δευτεροβάθμιας Τοπικής Αυτοδιοίκησης που υπηρετούν και εξυπηρετούν τυφλά τις αντιδημοκρατικές και αντισυνταγματικές εθνοκτόνες μνημονιακές πολιτικές».
ΥΓ: Με βάση ρεπορτάζ και αποκαλυπτικές φωτογραφίες που ανέβηκαν στην ιστοσελίδα aigaion.blogspot.gr, o Αντιπεριφερειάρχης γύρισε την πλάτη του στους πολιτιστικούς συλλόγους που θα παρουσίαζαν τοπικούς χορούς στην πλατεία Θεμιστοκλή Σοφούλη. Προτίμησε αντί να καθίσει εκεί και να τους τιμήσει, να πάρει τους Επίσημους και να πάνε στις καφετέριες.
Πιο σημαντικός ένας καφές ή μία σούμα από την εκδήλωση λεβεντιάς που ετοίμασαν τα νιάτα του νησιού;
Δυστυχώς, προφανώς…
ΥΓ: Μην αποτολμήσει ανειλικρινή απάντηση. Έχω κι άλλα να του πω, απλά τα κρατώ εφεδρεία, αν χρειαστεί…

Πηγή: KoolNews.gr

loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...