loading...

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Αίσιο τέλος στην υπόθεση του εξαφανισμένου φοιτητή στις Σέρρες.

Aίσιο τέλος είχε το θρίλερ με την εξαφάνιση 23χρονου νεαρού φοιτητή από τη Μυτιλήνη, του οποίου τα ίχνη χάθηκαν την περασμένη Δευτέρα στις Σέρρες.
Το απόγευμα της Παρασκευής ο νεαρός γύρισε μόνος του στο σπίτι του και λιγο αργότερα μαζί με τον πατέρα του πήγαν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα για σχετική ενημέρωση, αφού σημειωτέoν, για τον εντοπισμό του υπήρχε ευρεία κινητοποίηση των Αρχών.
Όλα ξεκίνησαν την περασμένη Δευτέρα, όταν ο νεαρός “εξαφανίστηκε” και  δεν ειχε μαζί του ούτε κινητό, ούτε ταυτότητα, ούτε κάρτα ανάληψης, ούτε ρούχα. Τα κλειδιά από το σπίτι του τα είχε αφήσει πίσω από την πόρτα. Το πρωί της Δευτέρας επικοινώνησε η μητέρα του μαζί του, προφανώς για να τον ξυπνήσει. Είχε μάθημα στις 11.00, αλλά δεν πήγε.
Για τον εντοπισμό του νεαρού επιστρατεύτηκαν η Αστυνομία, κλιμάκιο των ΕΚΑΜ και η Πυροσβεστική, με τις έρευνες να εστιάζουν στη αρχή στον ορεινό όγκο του Λαϊλιά, στην Κοιλάδα των Αγίων Ανάργυρων και στον Κουλά. Ωστόσο, οι όποιες προσπάθειες κατέστησαν άκαρπες. Αμέσως μετά σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή των Σερρών, έρευνες έγιναν σε όλα τα απίθανα σημεία του νομού για τον εντοπισμό του.
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...