loading...

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Η ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΦΡΙΚΗ! – Άλλος ένας Έλληνας νεκρός..

Δεν πρόκειται για πολιτική σπέκουλα. Ούτε για επικοινωνιακή εκμετάλλευση μίας τραγωδίας. Είναι η στυγνή πραγματικότητα. Άλλος ένας έλληνας νεκρός, κρεμασμένος από το σχοινί που ο ίδιος έδεσε σε ένα κλαρί δέντρου για να απαλλαγεί από το αδιέξοδό του.
Το οικονομικό με το συναισθηματικό βαδίζουν αντάμα.
Όταν ο άνθρωπος χάνει τον κοινωνικό του ρόλο, την αξιοπρέπεια και την ηρεμία του, τα στοιχεία τα οποία αποτελούν ταυτότητα ύπαρξης, καταφεύγει σε οδυνηρές λύσεις. Σκοτώνει ή αυτοκτονεί κι αυτή η κατάσταση έχει μετατραπεί σε καθημερινότητα για τον έλληνα των θυσιών και της υπέρβασης που απαιτεί το πρωτόκολλο της τρόικας.
Μία ακόμα μονάδα στο μεγάλο νούμερο των συμπατριωτών μας που αποφάσισαν να τερματίσουν τη ζωή τους αδυνατώντας να αντιμετωπίσουν τη στυγνή πραγματικότητα.

 
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας, 61 ετών, έμενε στο Περιστέρι και εντοπίστηκε απαγχονισμένος, στο βουνό της Πετρούπολης. Τα αίτια που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία διερευνώνται από τους άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Πετρούπολης οι οποίοι διενεργούν προανάκριση.
Σημειώνεται ότι το θύμα εντοπίστηκε από τον γιο του, ο οποίος τον αναζητούσε τις τελευταίες ημέρες.
Επάνω του δεν βρέθηκε ταυτότητα αλλά ούτε και κάποιο σημείωμα που να εξηγεί την πράξη του. Η Αστυνομία, μέχρι στιγμής, δεν δημοσιοποιεί περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση.

 zougla.gr  
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...