loading...

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Έκκληση για βοήθεια από άνεργη μητέρα στη Κρήτη

Έκκληση για βοήθεια απευθύνει μια μητέρα πέντε παιδιών από την Κρήτη στην οποία η μοίρα έδειξε σε αυτήν και την οικογένειά της το πιο σκληρό της πρόσωπο.

"Χρειάζομαι τρόφιμα και γάλα" . Με αυτές τις λίγες λέξεις η 56χρονη Ιουλία Καραβελάκη από τη Σητεία  μην αντέχοντας άλλο να βλέπει τα παιδιά και τα εγγόνια της να στερούνται ακόμα και τα απαραίτητα.
Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί της μας περιέγραψε όσο μπορούσε την ανέχεια μέσα στην οποία οδηγήθηκε λόγω της ανεργίας αλλά και προβλημάτων υγείας.
Η 56χρονη ζει με τον άντρα της, τα δύο από τα πέντε παιδιά της και την 9χρονη εγγονούλα της στις εργατικές κατοικίες στη Σητεία. Κανείς από την οικογένεια δεν δουλεύει ενώ και ο άντρας της δεν έχει σύνταξη καθώς δεν μπορεί να συμπληρώσει τα ένσημά του.
Πριν από 4 ημέρες η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα για ανεξόφλητους λογαριασμούς που φτάνουν τα 540 ευρώ, βυθίζοντας ακόμα περισσότερο την οικογένεια στο σκοτάδι και την απελπισία.
Το μόνο εισόδημα της οικογένειας, τα 204 ευρώ του πολυτεκνικού επιδόματος που έπαιρνε η 56χρονη κάθε δίμηνο κόπηκαν και πλέον η οικογένεια δεν έχει κανένα εισόδημα.
Η κ. Καραβελάκη στηρίζεται πλέον στην βοήθεια γειτόνων, της εκκλησίας και του Κοινωνικού Παντοπωλείου, όμως η κατάσταση είναι τέτοια ώστε η βοήθεια είναι λιγοστή και η οικογένεια έχει φτάσει σε σημείο να μην μπορεί να καλύψει ακόμα και τις καθημερινές ανάγκες διατροφής.
Με δύναμη ψυχής αλλά και αξιοπρέπεια η 56χρονη προσκαλεί όποιον δεν την πιστεύει να την επισκεφτεί στο σπίτι της, στις εργατικές κατοικίες για να δεί την κατάσταση που βιώνει η οικογένεια από κοντά και απευθύνει έκκληση σε όποιον μπορεί να τη βοηθήσει.
Όποιος επιθυμεί μπορεί να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο:6942658661
Κατάθεση χρημάτων στο λογαριασμό της Alpha Bank: 67175590

flashnews
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...