loading...

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Έξαλλος ο Πούτιν για το βιβλίο που τον παρουσιάζει ως ομοφυλόφιλο.

Έξαλλος ο Πούτιν για το βιβλίο που τον παρουσιάζει ως ομοφυλόφιλο

Ως «ομοφυλόφιλο», που «προτιμάει τη συντροφιά των ζώων από αυτή των ανθρώπων», παρουσιάζει τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν ο πολιτικός αναλυτής Στάνισλαβ Μπελκόφσκι.

Το βιβλίο του 42χρονου Στάνισλαβ Μπελκόφσκι, με τίτλο «Πούτιν», επιχειρεί μία ανάλυση της ψυχοσύνθεσης του ισχυρού άνδρα του Κρεμλίνου. Ο Μπελκόφσκι, ένας από τους πλέον αμφιλεγόμενους πολιτικούς αναλυτές στη Ρωσία, σκιαγραφεί ένα εντελώς διαφορετικό πορτραίτο από ό,τι έχουμε συνηθίσει για τον Βλαντιμίρ Πούτιν.


Στο βιβλίο, ο Πούτιν παρουσιάζεται ως ένας μοναχικός και φοβισμένος άνδρας και ο συγγραφέας δε διστάζει να τον αποκαλέσει «λανθάνων ομοφυλόφιλο». Αποδίδοντας τον χαρακτήρα του προέδρου της Ρωσίας στα δύσκολα παιδικά του χρόνια, ο Μπελκόφσκι γράφει ότι «ο μικρός Βλαντιμίρ πρακτικά μεγάλωσε χωρίς πατέρα… μιας και ήταν αλκοολικός, γεγονός που ανάγκασε τη μητέρα του να φύγει με το γιο της στη Γεωργία».

Ο Μπελκόφσκι αναφέρει, επίσης, ότι ο Πούτιν προτιμάει να περνά τον ελεύθερο χρόνο με ζώα, παρά με ανθρώπους. Φθάνει στο σημείο να «αναλύσει» ακόμη και τη σεξουαλική ζωή του Ρώσου προέδρου, υποστηρίζοντας ότι οι σχέσεις του με καλλονές, οι οποίες φιλοξενούνται κατά καιρούς στις ταμπλόιντ, δεν είναι παρά ένα τρικ των συμβούλων του για να αποκρύψουν ότι στην ουσία είναι «ένας λανθάνων ομοφυλόφιλος».

Όπως σχολιάζει το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel, τα όρια μεταξύ της αλήθειας και της μυθοπλασίας είναι εξαιρετικά δυσδιάκριτα στο βιβλίο του Μπελκόφσκι, ο οποίος μάλλον βρήκε μία ευκαιρία για να κερδίσει μεγαλύτερη δημοσιότητα. Κάποιοι στη Ρωσία υποστηρίζουν ότι χαίρει «υψηλής προστασίας» από αντιπάλους του Πούτιν. Μένει να αποδειχθεί εάν είναι αρκετή… 

Πηγή: antenna.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...