loading...

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Ανήλικοι είχαν ρημάξει τουρίστες σε Ακρόπολη και λόφο Φιλοπάππου

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν τρία άτομα (δύο ανήλικοι κι ένας 25χρονος) για ληστείες σε βάρος τουριστών ενώ συνελήφθησαν και οι γονείς των παιδιών για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.
Σπείρα η οποία έκλεβε τουρίστες στην περιοχή της Ακρόπολης και στο λόφο του Φιλοπάππου εξάρθρωσε η Ασφάλεια Αθηνών.Συνελήφθησαν στο Μοναστηράκι 3 άτομα, δύο Έλληνες ηλικίας 16 και 17 χρόνων και ένας 25χρονος υπήκοος Αλβανίας.

Λίγο νωρίτερα, στην περιοχή του Ιερού Βράχου της Ακρόπολης, είχαν αφαιρέσει με τη χρήση σωματικής βίας από δύο Έλληνες (19 και 20 ετών) τα κινητά τους τηλέφωνα και χρήματα.

Όπως εξακριβώθηκε, οι συλληφθέντες είχαν διαπράξει δεκατρείς ληστείες.
Σύμφωνα με την αστυνομία, όπως προέκυψε από την έρευνα το τελευταίο τρίμηνο οι τρεις συλληφθέντες, μαζί με έναν 17χρονο Έλληνα και άγνωστο αριθμό συνεργών τους, είχαν συστήσει σπείρα και έκλεβαν τουρίστες. Πολλές φορές χρησιμοποιούσαν σωματική βία, απειλούσαν με μαχαίρι και αφαιρούσαν από τα θύματά τους χρηματικά ποσά, κινητά τηλέφωνα και διάφορα άλλα προσωπικά αντικείμενα.

Επίσης συνελήφθησαν 4 Έλληνες ηλικίας 33, 33, 46 και 47 ετών για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, ενώ αναζητούνται ένας 17χρονος Έλληνας, συνεργός των δραστών και οι γονείς του. 

Πηγή:
http://www.eglimatikotita.gr/
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...