loading...

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Άραγε πόσα Δίς σε Δρχ και Ευρώ χάθηκαν σε μίζες μετά απο την κατάργηση της περίφημης ΜΟΜΑ. Η ΜΟΜΑ έκλεισε κατ'όπιν εντολής της ΕΕ!

Κεφαλονιά: Έπιασε δουλειά το Μηχανικό του ΣΞ (ΦΩΤΟ)
Στους ρυθμούς που γνωρίζει να εργάζεται το Μηχανικό του Στρατού Ξηράς ξεκίνησε να δουλεύουν τα στελέχη του που έχουν μεταβεί στην Κεφαλονιά για να συνδράμουν τον τοπικό πληθυσμό με όσα μέσα διαθέτουν στην αποκατάσταση μιας φυσιολογικής καθημερινής ζωής μετά τους σεισμούς που έχουν πλήξει το νησί.
Στις φωτογραφίες που αποδέσμευσε ενδεικτικά το Γενικό Επιτελείο Στρατού φαίνονται τα μηχανήματα που έχουν μεταβεί, επί το έργο.Γνωρίζοντας πολύ καλά από άλλες περιστάσεις τις επιδόσεις τους, θεωρούμε δεδομένο ότι η συνδρομή στην τοπική κοινωνία θα είναι απλώς ανεκτίμητη και το οδικό δίκτυο θα επανέλθει σε πιο φυσιολογική κατάσταση σε χρόνο-ρεκόρ, αφού οι άνθρωποι αυτοί δεν ξέρουν τι πάει να πει οχτάωρο.
Ωστόσο, στα αυτιά μας έφτασαν μεγάλα παράπονα από μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων που βρίσκονται στην περιοχή με την ίδια αποστολή, να συνδράμουν τους κατοίκους ώστε η ζωή να επανέλθει σταδιακά σε πιο φυσιολογικούς ρυθμούς, καθώς καταγγέλλεται απαράδεκτη μεταχείριση αξιωματικών και φαντάρων.

Το ρεπορτάζ συνεχίζεται και θα επανέλθουμε με στοιχεία συγκεκριμένα. Σαν μια πρώτη πρόγευση, καλούμε την αστυνομία της περιοχής να λάβει πολύ σοβαρά υπόψη της το ότι μόλις κάποιοι άθλιοι βλέπουν στολή, χρεώνουν τρεις καφέδες και ένα-δυο σάντουιτς 50 ευρώ… Οι πληροφορίες δεν επιδέχονται διάψευσης…
Πρόκειται για μέγιστη αθλιότητα το να κερδοσκοπούν ορισμένοι σε βάρος αυτών που έωτασαν για να τους βοηθήσουν. Προφανώς και δεν βαραίνει συνολικά τους κατοίκους του νησιού, όμως, το μόνο που ζητούν αυτοί οι άνθρωποι, δεν είναι τίποτε παραπάνω από λίγη ευγνωμοσύνη, καθώς κάποιοι δεν πρόλαβαν να πάρουν ούτε δεύτερη αλλαξιά ρούχα, καθώς τους διέταξαν να
φύγουν με συνοπτικές διαδικασίες,
με ορισμένους αξιωματικούς να φεύγουν χωρίς να πάνε στα σπίτια τους μετά από24ωρη και πλέον βάρδια
Αυτά προς το παρόν και ας τα λάβουν υπόψη και οι φωνασκούντες από τα κανάλια συνάδελφοι εναντίον δικαίων και αδίκων…















loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...