loading...

Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

“Η Κριμαία ανήκει στην Ρωσία και τέλος! Το πραξικόπημα κατά Πούτιν από φιλοναζιστικές συμμορίες δεν μπορούσε να μείνει αναπάντητο”-Νέο άρθρο-φωτιά του Γ.Δελαστίκ

Ο Γιώργος Δελαστίκ με άρθρο-φωτιά βάζει τα πράγματα στην θέση τους….
ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ! Γιατί λέει την αλήθεια στον κόσμο χωρίς να φοβάται τις συνέπειες!
Η ΚΡΙΜΑΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ!
Τελείωσε οριστικά και αμετάκλητα η υπόθεση της Κριμαίας. Επέστρεψε στη Ρωσία. Το γεγονός ότι αυτό θέλουν τα περίπου δύο εκατομμύρια κάτοικοί της κατά συντριπτική πλειοψηφία, επέτρεψε να είναι εντελώς αναίμακτη η χωρίς τυμπανοκρουσίες επέμβαση του ρωσικού στρατού.
Διασφαλίστηκαν έτσι το ειρηνικό πέρασμα της εξουσίας στα χέρια της ρωσικής πλειοψηφίας και το ξεκαθάρισμα των κέντρων εξουσίας της Κριμαίας από τους εκπροσώπους της ουκρανικής κυβέρνησης. Το δημοψήφισμα που θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή, 16 Μαρτίου, θα επισφραγίσει την επιστροφή της Κριμαίας στη Ρωσία ύστερα από σχεδόν ένα τέταρτο του αιώνα που βρέθηκε στην ανεξάρτητη Ουκρανία, από το 1991, εξαιτίας μιας ανόητης εσωτερικής διοικητικής πράξης του Χρουστσόφ το 1954, στο πλαίσιο της Ενιαίας Σοβιετικής Ενωσης.
Το πραξικόπημα στο Κίεβο από ακροδεξιές και φιλοναζιστικές συμμορίες με την ανοιχτή υποστήριξη των Αμερικανών και των Γερμανών κατέλυσε κάθε έννοια νομιμότητας στην Ουκρανία.
Ετσι, δεν έμενε άλλη επιλογή στον Πούτιν παρά να παραβιάσει και αυτός τη διεθνή νομιμότητα.
Αναμφίβολα παράνομη η χωρίς αντίσταση ανάπτυξη ρωσικών στρατευμάτων στο έδαφος της Κριμαίας. Παραβιάζει θεμελιώδεις κανόνες του διεθνούς δικαίου. Θα ήταν όμως πολιτικός εγκληματίας κατά της Ρωσίας ο Πούτιν αν παρέδιδε σε μερικές χιλιάδες ακροδεξιούς συμμορίτες που κατέλαβαν ανοιχτά πραξικοπηματικά την εξουσία στο Κίεβο… δέκα σχεδόν εκατομμύρια Ρώσους που ζουν στην Ουκρανία! Χώρια που θα παρέδιδε στους φιλοναζιστές πραξικοπηματίες τον ναύσταθμο του επιτελείου του ρωσικού πολεμικού στόλου της Μαύρης Θάλασσας και κατ’ επέκταση της Μεσογείου! Κανένας ηγέτης άξιος της θέσης του δεν υπήρχε περίπτωση να δράσει διαφορετικά.
Αιμοσταγείς δολοφόνοι είναι οι νέοι ηγέτες του Κιέβου. Συγκλονίστηκε όλη η Ευρώπη όταν δημοσιοποιήθηκε η υποκλαπείσα τηλεφωνική επικοινωνία του Εσθονού υπουργού Εξωτερικών με την υπεύθυνη της διπλωματίας της ΕΕ Κάθριν Αστον. Ανατρίχιασε ο κόσμος όταν ο γερμανόφιλος Εσθονός υπουργός ομολόγησε ότι οι ελεύθεροι σκοπευτές που δολοφόνησαν εν ψυχρώ πάνω από πενήντα ακροδεξιούς διαδηλωτές στην κεντρική πλατεία του Κιέβου δεν ήταν άνθρωποι του παράνομα ανατραπέντος προέδρου της Ουκρανίας Γιανουκόβιτς, αλλά των… ακροδεξιών πραξικοπηματιών που σκότωσαν αδίστακτα τους ομοϊδεάτες τους για να αρπάξουν την εξουσία!
Προκαλεί σοκ η διαπίστωση του Εσθονού υπουργού Εξωτερικών, ο οποίος σημειωτέον επιβεβαίωσε προς τιμήν του την αυθεντικότητα και τη γνησιότητα της συνομιλίας. «Αντιλαμβανόμαστε πλέον ότι πίσω από τους ελεύθερους σκοπευτές δεν βρισκόταν ο Γιανουκόβιτς, αλλά κάποιος από τον νέο (κυβερνητικό) συνασπισμό!» λέει επί λέξει. «Είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό το γεγονός πως η νέα κυβέρνηση δεν θέλει να ερευνήσει τι ακριβώς έγινε. Ετσι προκαλείται ακόμη μεγαλύτερη υποψία ότι πίσω από τους ελεύθερους σκοπευτές κρύβεται κάποιος από τη νέα κυβέρνηση!» προσθέτει.
Οι ΗΠΑ στηρίζουν αυτούς τους εγκληματίες στην Ουκρανία! Ζητούν για χάρη αυτών των ακροδεξιών αποβρασμάτων να επιβληθούν κυρώσεις στη Ρωσία επειδή δεν άφησε δέκα εκατομμύρια Ρώσους στα νύχια τους! Αρκεί στους Αμερικανούς ότι έβαλαν ένα τυφλό όργανό τους πρωθυπουργό της Ουκρανίας. Μάθημα για όσους έχουν αυταπάτες για την πολιτική των ΗΠΑ.
Πηγή:http://www.makeleio.gr/
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...