loading...

Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Φόβοι για απόδραση βαρυποινιτών στην ΕΛ.ΑΣ.

Οργανωμένη επίθεση με την οποία θα επιχειρήσουν να απαντήσουν στα σχέδια της κυβέρνησης για δημιουργία φυλακών υψίστης ασφαλείας στον Δομοκό φοβάται η Αστυνομία από ένοπλες ομάδες του ποινικού και του τρομοκρατικού χώρου. Το σχέδιο των υπουργείων Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, όπως γράφει ο «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής», προβλέπει ότι μέχρι τον Μάιο στον Δομοκό θα μεταφερθούν αρχικά 100 βαρυποινίτες, οι οποίοι χαρακτηρίζονται άτυπα ως τα πιο «βαριά» ονόματα του εγχώριου εγκλήματος.

Ο φόβος, ωστόσο, αρκετών αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. είναι ότι οι «συνεργάτες» των συγκεκριμένων έγκλειστων που κυκλοφορούν ελεύθεροι θα επιχειρήσουν εντυπωσιακό χτύπημα με σκοπό την απελευθέρωσή τους πριν τη μεταγωγή τους στο ελληνικό «Αλκατράζ».
Αυτός είναι και ο λόγος που, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, οι φυλακές Κορυδαλλού έχουν μετατραπεί τις τελευταίες εβδομάδες σε «φρούριο». η εξωτερική τους φύλαξη είναι πιο ενισχυμένη από ποτέ. Η ανησυχία εντείνεται από το γεγονός πως εκτός φυλακής βρίσκονται Βασίλης Παλαιοκώστας, Σάββας Ξηρός, Νίκος Μαζιώτης.
newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...