loading...

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Ακόμη μια δολοφονία Έλληνα απο αλλοδαπούς "οικονομικούς μετανάστες"

Ακόμη ένα έγκλημα από τα εκατοντάδες που έχουν γίνει με θύματα Έλληνες από αλλοδαπούς «οικονομικούς μετανάστες» εξιχνίασε η ΕΛ.ΑΣ.
Συγκεκριμένα πρόκειται για τη δολοφονία του Χρήστου Καλούδη ιδιοκτήτη ζαχαροπλαστείου που έγινε σήμερα το πρωί στην Αλεξανδρούπολη.
Οι δράστες της δολοφονίας ένας γεωργιανός (που αυτοσυστήνεται ως «ομογενής») και ένας αλβανός, οι οποίοι επιβαίνοντας σε μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού, έστησαν καρτέρι στον επιχειρηματία την ώρα που έφευγε για τη δουλειά του.
Εκείνη την ώρα επιχείρησαν να του αποσπάσουν το χαρτοφύλακα που βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού. Εκείνος αντέδρασε, συνεπλάκη με τον έναν δράστη, ενώ ο δεύτερος αποβιβάστηκε από τη μηχανή και τον πυροβόλησε συνολικά 9 φορές αλλά δύο σφαίρες στάθηκαν μοιραίες για τον άτυχο επιχειρηματία.
Ο γεωργιανός  εντοπίστηκε σε ερημικό σημείο κοντά στην παραλία της Νέας Χιλής στην Αλεξανδρούπολη, ενώ κρυβόταν έχοντας πάνω του 6.000 από τα συνολικά 10.000 ευρώ τα οποία είχαν αρπάξει οι δολοφόνοι.
Το σημείο όπου εντοπίστηκε ο δράστης βρίσκεται δίπλα στα νεκροταφεία της Νέας Χιλής, όπου είχε βρεθεί εγκαταλελειμμένο το κλεμμένο από χωριό της Αλεξανδρούπολης η μοτοσυκλέτα  με την οποία διέφυγαν οι δράστες. Ο κακοποιός, που είχε μαζί του και ένα πιστόλι κρότου, αποκάλυψε την ταυτότητα του συνεργού του, ενός αλβανού οι έρευνες για τον εντοπισμό του οποίου βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη με πολλή προσοχή καθώς έχει μαζί του το όπλο του εγκλήματος.
Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι ο δεύτερος δράστης δεν μπορεί να έχει απομακρυνθεί πολύ από το σημείο όπου βρέθηκε ο συνεργός του και «οργώνουν» την περιοχή για να τον εντοπίσουν.
Οι  γεωργιανοί «οικονομικοί μετανάστες» έχουν   πραγματοποιήσει  σειρά εγκλημάτων με θύματα Έλληνες τα οποία συνήθως συνοδεύονται από βασανιστήρια  και για να αναφέρουμε μόνο μερικά από αυτά όπως:
Στις 3 Ιουλίου του 2011 στην Κυψέλη στην συμβολή των οδών Δράκου και Δοϊράνης δολοφονείται οδηγός ταξί από τρεις γεωργιανούς.
Στις 2 Μαΐου   2012 η φρικτή δολοφονία της 67χρονης Καίτης Δούβλη στα Ιωάννινα. Οι δολοφόνοι, πέντε γεωργιανοί  (τέσσερις άνδρες μια γυναίκα) βασάνισαν πρώτα και στη συνέχεια σκότωσαν την άτυχη γυναίκα
Στις 10 Ιουλίου  2012 στη Φιλοθέη όπου ένας γεωργιανός δολοφονεί 68χρονη  μέσα στο σπίτι της
Στις 4 Οκτωβρίου 2012 στο Χαλάνδρι με με τη δολοφονία 71 χρονης γυναίκας –με τη μέθοδο της ασφυξίας- μπροστά στα μάτια του 85χρονου συζύγου της με υπαίτιους τη γεωργιανής οικιακή βοηθού του ζεύγους  μαζί με δύο ακόμη γεωργιανούς
Στις 3 Απριλίου του 2013 στην Κυψέλη δύο γεωργιανοί αφού ληστεύουν δολοφονούν μέσα στο διαμέρισμά της 67χρτονη γυναίκα. Θα συλληφθούν μερικές ημέρες αργότερα στην Ομόνοια.
Τον Ιούνιο του 2013 με το σύνηθες κόλπο της οικιακής βοηθού τέσσερα συνολικά άτομα, όλοι «οικονομικοί μετανάστες» από τη Γεωργία δολοφόνησαν μια 95χρονη στην Θεσσαλονίκη.
Ιούλιος 2013: Δολοφονία 83χρονης στα Πατήσια.απο δύο γεωργιανούς έναν άνδρα και μια γυναίκα
4 Μαρτίου 2014: Άγριος βασανισμός γυναίκας συζύγου γιατρού στο Χαλάνδρι από τρεις γεωργιανούς. Την ‘έκαψαν με ηλεκτρικό σίδερο για τους αποκαλύψει που είχε κρυμμένα χρήματα
28 Απριλίου 2014:  Δολοφονία του Έλληνα επιχειρηματία στην Αλεξανδρούπολη
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...