loading...

Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Τι άραγε θα πούν τα αγόρια μας στο ραντεβού τους;Ραντεβού Σαμαρά - Βενιζέλου την Παρασκευή

Νέα συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου θα έχουν την Παρασκευή το πρωί ο Αντώνης Σαμαράς και ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Επικοινωνία Σαμαρά-Μπάιντεν.
Στη νέα τους συνάντηση ο πρωθυπουργός και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να συζητήσουν και για την υπόθεση Μπαλτάκου, μετά την πολιτική θύελλα που έχει ξεσπάσει από την αποκάλυψη της συνομιλίας του με τον Ηλία Κασιδιάρη.

Στο τραπέζι του Αντώνη Σαμαρά και του Ευάγγελου Βενιζέλου θα τεθούν επί τάπητος όλες οι εξελίξεις, αλλά και θέματα που αφορούν στην κυβερνητική λειτουργία.
Ο πρωθυπουργός κι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, είχαν συναντηθεί και πάλι την περασμένη Δευτέρα, έχοντας ως θέμα τις προτεραιότητες μετά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, αλλά και τις διαφοροποιήσεις στη Βουλή.

Επικοινωνία Σαμαρά - Μπάιντεν

Εν τω μεταξύ, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς είχε τηλεφωνική επικοινωνία σήμερα το απόγευμα με τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν. Στην επικοινωνία που είχαν οι δύο άνδρες συζήτησαν για τις εξελίξεις στην Ουκρανία, την ενέργεια και την ασφάλεια στην ευρύτερη περιοχή.

Τα όσα είπε ο πρωθυπουργός με τον Τζο Μπάιντεν αναμένεται να συζητηθούν και στη συνάντηση της Παρασκευής με τον Ευάγγελο Βενιζέλο. 
Πηγή:http://www.antenna.gr/
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...