loading...

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

ΣΟΚ: Νεκρός με σφαίρα στο στήθος 26χρονος αστυνομικός

Μυστήριο με το θάνατο 26χρονου αστυνομικού
Νεκρός με μια σφαίρα καρφωμένη στο στήθος βρέθηκε 26χρονος αστυνομικός. Σοκαρισμένοι είναι συνάδελφοι, συγγενείς, φίλοι άλλα και όσοι γνώρισαν τον 26χρονο υπαστυνόμο που υπηρετούσε στο Α.Τ. Θηβών ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του.

Ο άτυχος 26χρονος, ήταν γιος Τρικαλινού επιχειρηματία και υπηρετούσε στη Θήβα. Αυτές τις μέρες φαίνεται ότι παρακολουθούσε ένα σεμινάριο της αστυνομίας και για αυτό το λόγο πηγαινοερχόταν Αθήνα.

Χθες το πρωί ωστόσο ο 26χρονος δεν εμφανίστηκε στο σεμινάριο για αυτό και οι συνάδελφοί του τον αναζήτησαν. Όταν είδαν ότι δεν απαντούσε ούτε στο τηλέφωνο, έτρεξαν στο σπίτι όπου αντίκρισαν τον υπαστυνόμο νεκρό με μια σφαίρα στο στήθος. δίπλα στο άψυχο σώμα του άτυχου νέου βρέθηκε το υπηρεσιακό του περίστροφο, σύμφωνα με το lamiareport.gr.

Κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς έγινε. Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 26χρονος δεν αντιμετώπιζε προβλήματα που θα μπορούσαν να δικαιολογήσουν την αυτοχειρία. Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, κάτω απο τα οποία βρέθηκε νεκρός ο 26χρονος αστυνομικός.
Πηγή:http://www.prismanews.gr/
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...