loading...

Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Καμμένος: «Δεν πιστεύουμε στην Ευρώπη της γερμανικής επικυριαρχίας»

Σε δηλώσεις προέβη ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στην Πάτρα, στα πλαίσια επίσκεψής του σε Αχαΐα και Αιτωλοακαρνανία.
Πιο συγκεκριμένα είπε «Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι ξεκάθαροι για την Ευρώπη. Δεν πιστεύουμε στην Ευρώπη της γερμανικής επικυριαρχίας και των τραπεζών , δεν πιστεύουμε στην ομοσπονδοποίηση της Ευρώπης, που προαναγγέλλουν το ευρωπαϊκό λαϊκό κόμμα και το σοσιαλιστικό κόμμα, που εδώ εκπροσωπούνται από την ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και την ΔΗΜΑΡ, αλλά ούτε και από τις θέσεις της Αριστεράς, οι οποίες δεν αποκλείουν μία ομοσπονδοποίηση της Ευρώπης, με έναν περισσότερο κοινωνικό χαρακτήρα.»
Σχετικά με τις επικείμενες ευρωεκλογές, ο κ. Καμμένος υπογράμμισε ότι «οι Ανεξάρτητοι Έλληνες πιστεύουμε στην Ευρώπη των εθνών κρατών, στην Ευρώπη που ενέταξε την χώρα ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και που την διατήρησε ο Ανδρέας Παπανδρέου». «Ζητάμε να μας ψηφίσει ο ελληνικός λαός εάν πιστεύει ότι θα πρέπει να υπάρξει μία ελληνική πρόταση, η οποία δεν θα οδηγεί σε μία δήθεν διαπραγμάτευση, όπως γίνεται τώρα, αλλά σε μία άρνηση πληρωμής των τοκοχρεολυσίων, που δεν δύναται να πληρώσει ο ελληνικός λαός. Εμείς λέμε στάση πληρωμών στα τοκοχρεολύσια την επομένη ημέρα των εθνικών εκλογών και είσοδο της χώρας σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης».
 Όσον αφορά το ευρωψηφοδέλτιο των ΑΝΕΛ, ο Πάνος Καμμένος υπογράμμισε ότι αποφασίσαμε να στηρίξουμε τις ελληνικές θέσεις με ανθρώπους που ξέρουν τα ευρωπαϊκά θέματα» ενώ πρόσθεσε ότι «έχουμε εκπροσώπους από όλη την περιφέρεια.»
Πηγή:http://www.kontranews.gr/
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...