loading...

Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Πάτρα: Αφήνουν τους ιερόσυλους να συνεχίζουν να δρουν ανεξέλεγκτα στο α' νεκροταφείο

Ξεπερνά κάθε προηγούμενο η δράση των διαρρηκτών που οργιάζουν ανεξέλεγκτα στο, προφανώς, εντελώς αφύλακτο πρώτο νεκροταφείο της Πάτρας.
Τη νύχτα του Σαββάτου προς την Κυριακή, διέρρηξαν για όγδοη φορά τον Ναό των Αγγέλων σπάζοντας αυτή τη φορά τα τζάμια και προκαλώντας σημαντικές φθορές στον Ναό.

Το θέμα παίρνει πλέον σοβαρές διαστάσεις, μιας και η Δημοτική Αρχή με αφορμή τις συνεχείς διαρρήξεις και τις φθορές στο Κοιμητήριο έχει δημόσια αναφερθεί σε συγκεκριμένους κύκλους που λειτουργούν εκδικητικά στις πρωτοβουλίες για εξυγίανση των Κοιμητηρίων.
Ωστόσο, παρά τα αυξημένα μέτρα που - υποτίθεται ότι - έχουν(;) ληφθεί - κι ενώ η δράση των συγκεκριμένων έχει γίνει γνωστή εδώ και αρκετές μέρες, το Νεκροταφείο εξακολουθεί να βρίσκεται στο έλεος των ιερόσυλων- διαρρηκτών που δεν σταματούν και συνεχίζουν απτόητοι να «χορεύουν» τις νύχτες, σαν να μην συμβαίνει τίποτα.
Οι δράστες χρησιμοποιώντας εργαλεία από το οστεοφυλάκιο και σκάλα, (άρα γνωρίζοντας πολύ καλά τα κακατόπια) έσπασαν τζάμια και μπήκαν στον Ναό, προκαλώντας μεγάλες ζημιές.
Προκάλεσαν ακόμα ζημιές στα μανουάλια του Ναού, ενώ επιτέθηκαν και στα γραφεία του Νεκροταφείου. 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...