loading...

Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Bloomberg: Δίνει φαβορί την Εθνική Ελλάδος στον αγώνα με την Κόστα Ρίκα.

Ως φαβορί (!) για την πρόκριση στα προημιτελικά του Μουντιάλ εμφανίζει την Εθνική Ελλάδας στον αγώνα των "16" το έγκυρο πρακτορείο Bloomberg το οποίο προβλέπει επικράτηση της Εθνικής επί της Κόστα Ρίκα (που εντυπωσίασε στον προκριματικό γύρο στέλνοντας για "τσάϊ" την Αγγλία και την Ιταλία) και μάλιστα με σκορ 1-0!

Μάλιστα στην ειδική στήλη με τα προγνωστικά δίνει στην Ελλάδα ποσοστό 67,8% για επικράτησε επί της φορμαρισμένης ομάδας της Κεντρικής Αμερικής που τερμάτισε πρώτη στον όμιλό της!
Επίσεης δίνει "παίκτη-"κλειδί" τον Σ.Παπασταθόπουλο, ενώ για την Κόστα Ρίκα δίνει επίσης έναν Ελληνα ως παίκτη-"κλειδί", τον παίκτη του Ολυμπιακού Τζοέλ Κάμπελ!
Σαφώς και ο αγώνας είναι πολύ δύσκολος, αλλά όσο ευχάριστη έκπληξη είναι ο Κόστα Ρίκα, άλλο τόσο είναι και η Εθνική που κατάφερε και ανασυγκροτήθηκε μέσα σε χρόνο-ρεκόρ, μετά την ήττα 3-0 από την Κολομβία στον πρώτο αγώνα.
Η τελευταία προπόνηση της Εθνικής στην "Αρένα Περναμπούκο" μάλιστα διεξήχθη υπό βροχή και κράτησε κάτι λιγότερο από μία ώρα.
Ο Ορέστης Καρνέζη προπονήθηκε κανονικά, αλλά πονάει ακόμα. Η τελική επιλογή ανήκει στον Πορτογάλο κόουτς, μιας και ο Γλύκος τα πήγε καλά με την Ακτή Ελεφαντοστού και έβαλε... πονοκέφαλο στον προπονητή του.
Από εκεί και πέρα, μετά τις πρώτες ασκήσεις και το "κορόιδο", η προπόνηση περιελάμβανε διπλό στο μισό γήπεδο και υπήρξε ένα... ανακάτεμα στην τράπουλα, με τον Σάντος να μην θέλει να ανοίξει πλήρως τα χαρτιά του ενόψει του αγώνα.
Προς το φινάλε της προπόνησης, ο Γιάννης Μανιάτης δέχθηκε ένα δυνατό μαρκάρισμα και προς στιγμήν υπήρξε ανησυχία για τραυματισμό του, αλλά τελικά δεν ήταν τίποτα το σοβαρό ή τουλάχιστον δεν διέρρευσε ότι ήταν κάτι το σοβαρό.
Σύμφωνα όμως με τα όσα έδειξε στις προηγούμενες προπονήσεις, πέρα από την θέση του τερματοφύλακα στις υπόλοιπες θέσεις της 11άδας αναμένεται να ξεκινήσουν οι Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Τοροσίδης, Χολέμπας στην άμυνα, Μανιάτης, Σάμαρης, Καραγκούνης στη μεσαία γραμμή και οι Σαλπιγγίδης, Χριστοδουλόπουλος και Σαμαράς στην τριάδα της επίθεσης.
Πιθανότητες επιτυχίας; Ποιος δίνει σημασία; Hδη έκανε πολλά αυτή η Εθνική. Από την αρχή της ύπαρξης της Φυλής οι πιθανότητες επιτυχίας σε όλους τους μεγάλους αγώνες του Εθνους ήταν εναντίον μας. Και τις περισσότερες φορές ανατρέψαμε όλα τα "προγνωστικά" της Ιστορίας...
Πηγη:http://www.fornews.gr/
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...