loading...

Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

AKOYME ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ... ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.

Το άρθρο 120 του Συντάγματος 
των Ελλήνων 
που είναι αντίστοιχο 
του 114 του Συντάγματος του 
1952, λέει τα 
εξής στις παραγράφους   
2 , 3 και 4,
2. Ο σεβασμός στο Σύνταγμα 
και τους νόμους
 που συμφωνούν με αυτό και η 
αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία
 αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση 
όλων των Ελλήνων.
3. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας
 και των 
εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί
 η νόμιμη 
εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.
4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των 
Ελλήνων, που
 δικαιούνται και 
υποχρεούνται να….  αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον 
οποιουδήποτε
 επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.
 Συμφωνα λοιπόν με τα παραπάνω σε δήλωση που έγινε
 τελευταία απο 
τον συνταγματολόγο κ. Γ. Κασιμάτη 
καλύπτονται  νομικά η κάθε συγκέντρωση σε πλατείες της
 χώρας και κάθε
 διαδήλωση που στόχο 
έχουν την αποκατάσταση της συνταγματικής τάξης η οποία 
έχει παραβιαστεί 
 από την κυβέρνηση με την
 υπογραφή του μνημονίου και των δανειακών συμβάσεων, 
όπως εξάλλου
 καταγγέλλουν όλοι οι Συνταγματολόγοι.
Ετσι λοιπόν με τις πιο πάνω διατάξεις όχι μόνο έχει το
 δικαίωμα ο
 κάθε Έλληνας να αντισταθεί, αλλά 
επιπλέον θα τιμωρηθούν και όσοι τυχόν έχουν σφετεριστεί
 ή θα 
σφετεριστούν τη λαϊκή κυριαρχία.
loading...

4 σχόλια :

  1. Ο Ελληνικος Στρατος εχει ως αντικειμενικο σκοπο την προστασια της Ελλαδος απο ενχωριους και εξωτερικους εχθρους.

    Να κατεβει ο λαος στους δρομους να ζητησει την επεμβαση του στρατου ωστε να αποδωσει δικαιοσυνη και να επαναφερει την λειτουργια στους θεσμους που δεν λειτουργουν, και να προετοιμασουν την χωρα για νομιμες δικαιες εκλογες.

    Αν ζητηση ο λαος τοτε λαμβανει την εντολη και το ηθικο δικαιομα να πραξει αναλογα ο στρατος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξυπνηστε επιτέλους , διοτι όταν εχει απ την εδρα της βουλης ανακοινωθεί δικογραφια εσχατης προδοσιας , τοτε , ο λαος που ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΗΨΗ ΔΙΩΞΕΩΝ , ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟς ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΦΑΙΤΕΡΙΣΤΕΙ ΤΗ ΛΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ . ΔΕΙΤΕΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. συνεπως , συμφωνα με το εθνικο και το διεθνες δίκαιο
    δε φταίνε οι πολιτικοί.. αλλα φταινε τα καθάρματα οι πολίτες οπου συγκάλυψαν και αποσιώπησαν δικογραφία εσχάτης προδοσίας που ισχυει εις βάρος των πολιτικων .ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΘΙΣΑΝ ΚΟΤΕς ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙΣΑς ΣΧΕΤΙΚΗς ΑΠ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗς ΒΟΥΛΗς ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑς . ..
    ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΎΣΙΑ Η ΠΕΡΑΙΤΈΡΩ ΑΦΥΠΝΗΣΗ κοινοποιήστε και (ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΕΙΤΕ **άμεσα .. τώρα***ΚΑΤΑΘΕΤΟΝΤΑς ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗς ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ,ΑΠ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΤΗΝΗ που σιωπούν , . ΚΑΘΩς ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ (ΤΟ 99% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ) , ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΤΑ ΧΕΡΙΑΤΟΥς ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΑ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ και δεν κάνουν πίσω) . ΔΕς. αυτά που παθαίνει ο λαός , ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕς ΤΗς ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗς ΣΙΩΠΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΕΣΧΑΤΗς ΠΡΟΔΟΣΙΑς ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΕΙς ΒΑΡΟς ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΕς κοινοποιήστε*!!!!..διότι πλέον Προδότες και όργανα του εχθρού, δεν είναι μόνον οι δημοσιογράφοι οι πολιτικοί και οι Ιερωμένοι , αλλά είναι και
    όσοι σάπιοι πολίτες συγκαλύπτουν την προδοσία αποφεύγοντας να την καταγγείλουν και να την καταδικάσουν ενόρκως και επισήμως .Ενώ πέραν αυτού, με την κακουργηματική των αυτή παράληψη παραδίδουν όλα τα δικαιώματά τους στους σιωνιστές (στον εχθρό) ,αυτοί οι συγκεκριμένοι πολίτες είναι επίσης προδότες, λιποτάχτες και εγκληματίες. Παράσιτα δηλαδή , που μόνον αν αυτοκτονήσουν θα κάνουν καλό στην πατρίδα και στο λαό .. Δες και κοινοποίησε.
    Σε περιόδους κατάλυσης του συντάγματος όπως είναι ετούτη εδώ που διανύουμε τώρα, ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 40 ΠΚΔ, ΥΠΟΧΡΕΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΟΛΟΙ οι πολίτες, ενώπιον ανακριτικού υπαλλήλου , 1) ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ,2) να ζητήσουμε ( γραπτώς και ενόρκως επίσης) τα όπλα και το εθνόσημο ΚΑΙ 3)ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ ώς κακούργημα και ως συνέργεια σε γενοκτονία, την παράληψη διώξεων για δικογραφία εσχάτης προδοσίας που ισχύει εις βάρος 173 βουλευτών -υπουργών , απ τις 24\11\2011 ,και 4)να πάρουμε (ο π ω σ δ ή π ο τ ε )επικυρωμένο αντίγραφο των όσων καταγγείλαμε- καταθέσαμε ).
    ΚΑΘΩς ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 97 (ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ 86 ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΜΕΛΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ - ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΔΙΚΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΑΦΩΣ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΣΑΝ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΔΙΑΡΚΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ).
    ΠΡΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΣΑΣ, ΜΟΝΟΝ ΔΥΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΔΕΝ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 86 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ - ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 97 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ: ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗΣ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗΣ !!!
    ΤΕΛΟΣ, ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 40 ΠΚΔ, ΥΠΟΧΡΕΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΟΛΟΙ οι πολίτες, ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ (ώς κακούργημα και ως συνέργεια σε γενοκτονία, την παράληψη διώξεων για δικογραφία εσχάτης προδοσίας που ισχύει εις βάρος 173 βουλευτών -υπουργών , απ τις 24\11\2011 ) ΣΕ ΑΝΑΚΡΙΤΙΚΌ ΥΠΆΛΛΗΛΟ.(και να πάρουμε επικυρωμένο αντίγραφο των όσων καταγγείλαμε). https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10200775518050203&set=a.1303244981119.2039806.1230303395&type=1&theater

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε περιόδους κατάλυσης του συντάγματος όπως είναι ετούτη εδώ που διανύουμε τώρα, ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 40 ΠΚΔ, ΥΠΟΧΡΕΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΟΛΟΙ οι πολίτες, ενώπιον ανακριτικού υπαλλήλου , 1) ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ,2) να ζητήσουμε ( γραπτώς και ενόρκως επίσης) τα όπλα και το εθνόσημο ΚΑΙ 3)ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ ώς κακούργημα και ως συνέργεια σε γενοκτονία, την παράληψη διώξεων για δικογραφία εσχάτης προδοσίας που ισχύει εις βάρος 173 βουλευτών -υπουργών , απ τις 24\11\2011 ,και 4)να πάρουμε (ο π ω σ δ ή π ο τ ε )επικυρωμένο αντίγραφο των όσων καταγγείλαμε- καταθέσαμε ).
    ΚΑΘΩς ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 97 (ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ 86 ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΜΕΛΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ - ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΔΙΚΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΑΦΩΣ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΣΑΝ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΔΙΑΡΚΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ).
    ΠΡΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΣΑΣ, ΜΟΝΟΝ ΔΥΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΔΕΝ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 86 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ - ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 97 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ: ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗΣ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗΣ !!!
    ΤΕΛΟΣ, ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 40 ΠΚΔ, ΥΠΟΧΡΕΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΟΛΟΙ οι πολίτες, ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ (ώς κακούργημα και ως συνέργεια σε γενοκτονία, την παράληψη διώξεων για δικογραφία εσχάτης προδοσίας που ισχύει εις βάρος 173 βουλευτών -υπουργών , απ τις 24\11\2011 ) ΣΕ ΑΝΑΚΡΙΤΙΚΌ ΥΠΆΛΛΗΛΟ.(και να πάρουμε επικυρωμένο αντίγραφο των όσων καταγγείλαμε..(τουτα εδώ καταθέτουμε στην αστυνομια )

    Ιερή δήλωση εφαρμογής του Άρθρου 120 και καταγγελία κατά του απο 24\11\2011 διαρκούς κακουργήματος καταπάτησης του Όρκου

    https://www.facebook.com/notes/tasos-mastrogiannis/%CE%B9%CE%B5%CF%81%CE%AE-%CE%B4%CE%AE%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%B5%CF%86%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%B3%CE%AE%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%AC%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%BF%CF%85-120-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CF%80%CE%BF-24112011-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%BF/422877021088985

    ΑπάντησηΔιαγραφή

loading...