loading...

Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Βρέθηκε νεκρός ο πρόεδρος των εφέδρων αξιωματικών Μαγνησίας Μιχάλης Παυλής

Ο Μανώλης Παυλής πρόεδρος του Συνδέσμου των Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Μαγνησίας από το 1993 βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητο του, χθές, Κυριακή. Τα αίτια του θανάτου του δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά καθώς η Τροχαία Βόλου και η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας συνεχίζουν της έρευνες τους. Ο θάνατος του κ. Παυλή εχει αφήσει την κοινωνία του Βόλου σοκαρισμένη καθώς ηταν ενα ιδιαίτερα αγαπητό της μέλος. 
 
Ο 49χρονος Μανώλης Παυλής βρέθηκε νεκρός στη θέση οδηγού του αυτοκινήτου του, που ήταν κατακρημνισμένο σε χαράδρα βάθους 50 μέτρων, στην Κάπουρνα, χθες γύρω στις 11.30 το πρωί από περιπατητές.
 
Ο κ. Παυλής ειναι γνωστός στην κοινωνία του Βόλου από την ανθρωπιστική του δράση μέσα από τη Μητρόπολη, αλλά και τον Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Μαγνησίας - εργαζόταν στη Μητρόπολη Δημητριάδος και ήταν πρόεδρος του Συνδέσμου.
Η είδηση του θανάτου του βύθισε στο πένθος το Βόλο, καθώς ο 49χρονος άνδρας ήταν ιδιαίτερα αγαπητός. Εργαζόταν στη Μητρόπολη Δημητριάδος ως υπεύθυνος κηροποιείου, αλλά και σε άλλες θέσεις διοικητικές, καθώς και στο Ραδιόφωνο της Μητρόπολης. Είχε αναπτύξει πλούσια φιλανθρωπική και κοινωνική δραστηριότητα συμμετέχοντας στις αποστολές της Μητρόπολης, καθώς και σε εκδηλώσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα.
 
Επιπλέον ο Μανώλης Παυλής ήταν πρόεδρος του Συνδέσμου των Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Μαγνησίας από το 1993 και συνδιοργάνωνε με το Διοικητικό Συμβούλιο πολλές εκδηλώσεις με άλλους φορείς όπως εθελοντικές αιμοδοσίες αλλά και ημερίδες με χαρακτηριστική την τελευταία της Παρασκευής στο 304 ΠΕΒ για την ασφαλή οδήγηση.
 
Ο άτυχος άνδρας είναι άγνωστο πότε ακριβώς, αλλά και υπό ποιες συνθήκες βρήκε τραγικό τέλος.
 
Το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που ειδοποιήθηκε τον παρέλαβε νεκρό και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου. Η σορός του δεν φαινόταν να έχει εξωτερικά κάποιο τραύμα από την πτώση.
Η Τροχαία Βόλου συνεχίζει την προανάκριση για το μοιραίο τροχαίο. Ο άτυχος 49χρονος προχθές το βράδυ επέστρεφε στο Βόλο από τις Γλαφυρές όπου είχε πάει για δουλειές.
 
Οι φίλοι του με τους οποίους ήταν στο καφενείο του χωριού μέχρι και πριν πάρει το δρόμο της επιστροφής, είπαν ότι δεν είχε πιει γουλιά αλκοόλ όταν αποχώρησε γύρω στις 10.10 το βράδυ.
 
Στην ευθεία του δρόμου, στο 11ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Βόλου Καναλίων, στο ύψος της Κάπουρνας, ωστόσο, άγνωστο γιατί ο 49χρονος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε με κατεύθυνση προς Βόλο. Εξετράπη αριστερά σε σχέση με την πορεία του με αποτέλεσμα να πέσει στη χαράδρα.
 
Η Τροχαία Βόλου συνεχίζει τις έρευνες για τα ακριβή αίτια πρόκλησης του τροχαίου. Με τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής σήμερα από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας αναμένεται να ξεκαθαριστεί εάν ο Μανώλης Παυλής υπέστη κάποιο επεισόδιο με την υγεία του καθώς όπως αναφέρθηκε είχε πρόβλημα με την καρδιά του. Εξάλλου ο άτυχος οδηγός ούτε είχε καταναλώσει αλκοόλ ούτε και είχε αποχωρήσει για το σπίτι του προχωρημένη ώρα ώστε να αποκοιμήθηκε στο τιμόνι.
 
Να σημειωθεί πάντως ότι οι κάτοικοι των γύρω χωριών έχουν παραπονεθεί επανειλημμένα στο παρελθόν για το γεγονός ότι στη συγκεκριμένη ευθεία του δρόμου δεν τοποθετούνται προστατευτικά κιγκλιδώματα ενώ παραπλεύρως υπάρχει χαράδρα βάθους δεκάδων μέτρων.
 
Εξαιρετικός χαρακτήρας
 
Τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μανώλη Παυλή εξέφρασε χθες στην εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ ο γενικός γραμματέας του Συνδέσμου Εφεδρων Αξιωματικών Κώστας Καραδήμας. «Ολος ο Σύνδεσμος είναι συντετριμμένος από τον απροσδόκητο χαμό» είπε ο κ. Καραδήμας μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για το ήθος και τον χαρακτήρα του άτυχου Μανώλη. Οξυδερκής, πάντα με το χαμόγελο στα χείλη, ευγενικός και πρόθυμος για προσφορά όποτε κι απ’ όπου του ζητούταν ο 49χρονος ήταν ένας σπάνιος χαρακτήρας.
 
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

loading...

1 σχόλιο :

  1. O ΘΕΟΣ ΑΣ ΑΝΑΠΑΥΣΗ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ, ΜΟΣΧΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΑΞ/ΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ Μ.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

loading...