loading...

Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Με θρησκευτικό όρκο ορκίστηκε ο νέος δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας ΨινάκηςΔείτε φωτογραφίες από την τελετή - Ποιοι ήταν παρόντες - Τί υποσχέθηκε στους δημότες του Μαραθώνα - Τί ήταν αυτό που τον συγκίνησε.

Με χειροκροτήματα, ενθουσιασμό και επευφημίες έγινε δεκτός λίγο μετά τη μία το μεσημέρι ο νεοκλεγείς δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης, προκειμένου να παραστεί στην τελετή ορκωμοσίας της νέας δημοτικής ομάδας των «Πολιτών». 


Ο γνωστός μάνατζερ έφτασε λίγο στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ «Μιλτιάδης» στο Μαραθώνα με το πολυτελές αυτοκίνητό του συνοδευόμενος από στενό του συνεργάτη. Ηταν ευδιάθετος, χαρούμενος και εμφανώς συγκινημένος. Χαρακτηριστικό ήταν πως δε σταμάτησε μέχρι και τη στιγμή που μπήκε στο εσωτερικό του χώρου όπου ακολούθησε η τελετή να χαιρετά και να μιλά με κόσμο που τον περίμενε για να το συγχαρεί και να του ευχηθεί καλή επιτυχία έξω από το κλειστό γήπεδο 
 
Η 90χρονη ψηφοφόρος, η ανθοδέσμη και η συγκίνηση του Ψινάκη

 
Ξεχωριστή στιγμή λίγα λεπτά μετά την τελετή ορκωμοσίας έμελλε να είναι το τετ α τετ που είχαν για λίγα λεπτά ο Ηλίας Ψινάκης και μία ψηφοφόρο του αρκετών Μαίων. Η 90χρονη Πηγή Σαφρά με το μπαστουνάκι της ήρθε στο σημείο της τελετής από πολύ νωρίς και παρά το γεγονός ότι μόλις προχθές είχε βγει από το νοσοκομείο, όπως είπε αποκλειστικά στο protothema.gr. Η κυρία Πηγή σημείωσε πως δε θα μπορούσε να λείπει από τη σημερινή πολύ σημαντική ημέρα για τον άνθρωπο τον οποίο αγαπά, εκτιμά και βέβαια «σταύρωσε» στις πρόσφατες εκλογές. Δηλώνει γοητευμένη από τον Ηλία Ψινάκη και του ευχήθηκε στην τρυφερή ολιγόλεπτη κουβέντα που είχαν να γίνει εκείνος μεγάλος και τρανός μέχρι και… πρωθυπουργός! Μάλιστα ο Ηλίας Ψινάκης συγκινημένος της έπιασε το χέρι γονατίζοντας στην εξέδρα και πήρε την ανθοδέσμη με τα λουλούδια που εκείνη του προσέφερε για να του ευχηθεί καλή θητεία.












Πηγή:http://www.protothema.gr/
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...