loading...

Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΚΤΑΚΤΟ: Πακιστανός αποπειράθηκε να βιάσει αγοράκι 6 χρονών στο Κερατσίνι!


Πριν λίγο σύμφωνα με πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί, ένας Πακιστανός αποπειράθηκε να βιάσει ένα αγοράκι 6 χρονών. 
Ο πατέρας του παιδιού σε έξαλλη κατάσταση μόλις το πληροφορήθηκε τον έσπασε στο ξύλο.
Αυτή τη στιγμή ο Πακιστανός βρίσκεται στο τμήμα του Κερατσινίου.
Την πληροφορία την μεταδίδουμε με επιφύλαξη γιατί δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα.
Πηγή:http://www.makeleio.gr/
loading...

4 σχόλια :

  1. ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΟ ΑΦΡΙΚΗ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ H ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΙΣΟΝ ΜΕ ΦΟΝΟ . ΤΟΤΕ ΤΟ ΕΓΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΙΑΣΜΟΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΣΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΜΑΛΑ . ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΖΕΝΙΘ . ΤΙ ΠΡΟΤΗΜΑΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΘΩΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ . ΕΛΕΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΒΡΗΣΚΩΜΑΙ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΟ ΑΦΡΙΚΗ 52 ΧΡΟΝΙΑ .ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ . ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΔΗΚΙΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ( ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ) ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΑΓΑΘΑ ΚΑΙ ΜΗΔΑΜΗΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ , ΚΑΛΗΜΕΡΑ .

      Διαγραφή
    2. Αφρική ... Καλύτεροι είναι οι κανίβαλοι από τους αλβανούς, πακιστανού κλπ και τις ορδές του ισλάμ που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα και την Ευρώπη και προέρχονται κυρίως από την Ασία. Επιπλέον, αφού βρίσκεσαι 52 χρόνια μακριά δεν νομίζω, πως έχεις γνώμη για όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα. Δεν ξέρεις και δεν βλέπεις τίποτα! Εμείς τα βιώνουμε και δεν υπάρχουν υπερβολές σε αυτά που γράφονται.

      Διαγραφή
  2. Τα θερμά μας συγχαρητήρια στην κυβέρνηση και στις επιλογές της. Αυτό ήθελαν και γι αυτό κουβάλησαν εδώ όλη αυτή την αλλοδαπή σαβούρα. Ο σκοπός τους είναι η γενοκτονία των Ελλήνων και κανένας από εμάς δεν κάνει τίποτα για να τους σταματήσει! Είναι θλιβερό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

loading...