loading...

Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Καμμένος σε Σαμαρά: Τι έχεις συμφωνήσει για τον όρο Μακεδονία;

Ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. ρωτά τον πρωθυπουργό για ποιο λόγο έστειλε Έλληνες Αξιωματικούς σε τελετή παρασημοφόρησης Σκοπιανών στρατιωτικών στο ΝΑΤΟ
Το θέμα με την παρασημοφόρηση Σκοπιανών στρατιωτικών φαίνεται ότι παίρνει μεγάλες διαστάσεις και πρόκειται για ένα ζήτημα που «σκάει» στα χέρια του Αντώνη Σαμαρά, ενός πολιτικού το όνομα του οποίου έχει συνδεθεί απόλυτα με την υπόθεση της ονομασίας της γειτονικής χώρας.
Πάνω σε αυτόν τον καμβά στοχεύει και η ερώτηση-φωτιά που κατέθεσε σήμερα και ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ Πάνος Καμμένος ο οποίος μεταξύ άλλων ρωτά για ποιο λόγο ο πρωθυπουργός δεν του απαντά επί των Εθνικών Θεμάτων και για ποιο λόγο έστειλε Έλληνες Αξιωματικούς να παραβρεθούν σε βράβευση Σκοπιανών.
Ιδιαιτέρως σκληρό και το ερώτημα που απευθύνει ο κ. Καμμένος προς τον πρωθυπουργό για το τι έχει συμφωνηθεί για τον όρο «Μακεδονία».
Διαβάστε ολόκληρη την ερώτηση του Πάνου Καμμένου:
«ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς τον Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά
Θέμα: «Παρουσία Ελλήνων Αξιωματικών σε τελετή παρασημοφόρησης του ΝΑΤΟ Σκοπιανών Αξιωματικών»
H συγκυβέρνηση Ν.Δ. – ΠΑ.ΣΟ.Κ. αφού εξαθλίωσε τους Έλληνες Αξιωματικούς δεν δίστασε να τους χρησιμοποιήσει για να νομιμοποιήσει την μυστική διπλωματία που ασκεί εις βάρος των εθνικών θεμάτων.
Με εντολή της πολιτικής ηγεσίας της Χώρας, Έλληνες Αξιωματικοί υποχρεώθηκαν να παραστούν σε Νατοϊκή τελετή παρασημοφόρησης Σκοπιανών Αξιωματικών που έφεραν τα διακριτικά «Μακεδονία».
Η άρνηση του Πρωθυπουργού να απαντήσει σε οκτώ ερωτήσεις μου ως προς την ονομασία των Σκοπίων και στις προτάσεις μου για σύγκληση Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών και προ Ημερησίας Διάταξης συζήτηση στη Βουλή για τα εθνικά θέματα είναι πλέον εύλογη.
Ερωτάται ο κ. Πρωθυπουργός:
• Γιατί αγνοεί την Βουλή των Ελλήνων και καταργεί την Κοινοβουλευτική Δημοκρατία;
• Η πολιτική ηγεσία επέτρεψε ή επέβαλε την παρουσία Ελλήνων Αξιωματικών στη συγκεκριμένη τελετή και γιατί;
• Τι έχει συμφωνήσει για τον όρο «Μακεδονία»;
Αθήνα, 3 Σεπτεμβρίου 2014
Ο ερωτών Βουλευτής
ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ»
loading...

1 σχόλιο :

  1. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΑΝ ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ 30 ΜΟΝΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΟΙ 170+ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΦΑΚΕΛΛΟΣ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΚΛΠ; ΑΦΟΥ ΕΙΝΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ, ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΣΚΥΛΟΚΑΥΓΑΔΕΣ ΓΤΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.; ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΠΙΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ. ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΚΑΛΑ ΠΛΕΟΝ "ΚΥΡΙΟΙ" ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΑΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ. Η ΝΕΜΕΣΙ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

loading...