loading...

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ "ΒΡΑΖΟΥΝ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΤΑΣΗ Aντιμέτωπες χερσαίες δυνάμεις Ρώσων και Αμερικανών στην Συρία; - Δηλώσεις Martin Dempsey

Σε μετωπική αντιπαράθεση στην Συρία ενδέχεται να έρθουν αμερικανικά και ρωσικά στρατεύματα καθώς και οι δύο χώρες δηλώνουν έτοιμες να στείλουν δυνάμεις ο καθένας για δικό του σκοπό και στόχο.
Οι Ρώσοι για να υποστηρίξουν τη νόμιμη κυβέρνηση και οι Αμερικανοί για να την ανατρέψουν με πρόσχημα την την προσβολή των δυνάμεων του ISIL, το οποίο οι ίδιοι εξόπλισαν!

Στη Μόσχα αισθάνονται εξαπατημένοι από την πολιτική των ΗΠΑ. Πέρσι τέτοια εποχή συμφώνησαν με τις ΗΠΑ να παραδώσει η Συρία το χημικό οπλοστάσιό της σε αντάλλαγμα για τη νηεπίθεση Αμερικανών και Γάλλων. Παρέδωσαν το χημικό οπλοστάσιο, άρα η Τουρκία και το Ισραήλ δεν αντιμετωπίζουν πλέον κανένα πρόβλημ ασφαλεία ςπαό την Συρία και τώρα θέλουν να στείλουν πάλι χερσαία στρατεύματα και να βομβαρδίσουν την χώρα με αφορμή την ύπαρξη του ISIL που αριθμεί μερικές χιλιάδς μαχητές.
Ετοιμάζουν "παγκόσμια εκστρατεία" για να αντιμετωπίσουνε μερικές χιλιάδες λήσταρχους και δολοφόνους, που οι ιδιοι εξοπλισαν!
Πραγματικά, πιο στημένο δεν γίνεται...
Η Ρωσία ετοιμάζεται να στείλει δύο Τάγματα πεζοναυτών στην περιοχή, σε περίπτωση που οι ΗΠΑ αναπτύξουν χερσαίες δυνάμεις στην Συρία από τις ιορδανικές βάσεις. Βασικός τους στόχος να εξοντώσουν το ISIL, να ενισχίσουν τον FSA και να καταστρέψουν τον συριακό Στρατό.
Ηδη στην Συρία βρίσκεται ένα Τάγμα Ρώσων πεζοναυτών.
Με απλά λόγια να "ιρακινοποιήσουν" την Συρία.
Την πρόθεση αυτή των ΗΠΑ έκανε γνωστή ο αρχηγός του μικτού επιτελείου των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων στρατηγός Martin Dempsey ο οποίος σε δηλώσεις του είπε πως το αμερικανικό γενικό επιτελείο σκέφτεται να προτείνει «πιο άμεσους τρόπους εμπλοκής αμερικανικών στρατευμάτων στην προσπάθεια καταπολέμησης της τρομοκρατικής οργάνωσης ISIS»
Τις δηλώσεις αυτές ο Αμερικανός στρατηγός τις έκανε κατά τη διάρκεια κατάθεσης του στην επιτροπή ενόπλων δυνάμεων της Γερουσίας ανοίγοντας την «πόρτα» για εμπλοκή χερσαίων δυνάμεων στην Μέση Ανατολή και πιο συγκεκριμένα στο Ιράκ αλλά και τη Συρία.
Ο Dempsey είπε πως εάν η κατάσταση κλιμακωθεί επικίνδυνα σε σημείο που η ISIL καταστεί ευθεία απειλή για τις ΗΠΑ ακόμη και στο έδαφός της, τότε θα προτείνει την χρήση χερσαίων δυνάμεων εναντίον συγκεκριμένων στόχων της ISIL.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...