loading...

Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΪΝΙΩΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ" ΝΟΜΟΥ ΑΧΑΪΑΣ:Ενωμένοι να αντισταθούμε στη νέα μνημονιακή λαιλαπα.

Πανικόβλητοι και σαν τον κακό μαθητή που τους τράβηξε το αυτί ο δάσκαλος γιατί παραφέρθηκαν, γιατί έκαναν αταξία, οι υπηρετούντες τη μνημονιακή συγκυβέρνηση παίρνουν, επί της ουσίας, άρον άρον πίσω την πολυδιαφημιζόμενη ρύθμιση των 100 δόσεων.

Έτσι απαίτησε το μεγάλο αφεντικό, η τρόικα, έτσι κάνουν. Και έτσι κάνουν, για να δείξουν στην τρόικα ότι παραμένουν «καλά παιδιά», να της δείξουν ότι μπορεί να μας ξαναέλθει τις επόμενες μέρες και να μας επιβάλει ένα νέο Μνημόνιο.

Άλλωστε, και ο πλέον καλοπροαίρετος, ο πλέον αφελής, έχει πια καταλάβει ότι δεν υπάρχουν από την πλευρά τους οι περίφημες «κόκκινες γραμμές», που διακηρύσσουν κάθε τρεις και λιγάκι.


Αντιθέτως, τις «κόκκινες γραμμές» τις βάζει η τρόικα και αφορούν καθετί που αφορά την ανακούφιση ενός λαού που τράβηξε, και συνεχίζει να τραβάει, τα πάνδεινα.

Καθώς η πατρίδα μας περνάει δύσκολες στιγμές και η ελληνική κοινωνία που υποφέρει δεν αντέχει άλλο, επιβάλλεται να αντισταθούμε ενωμένοι στη νέα μνημονιακή λαίλαπα που έρχεται, πλαισιώνοντας και ενισχύοντας εν όψει των (δεδομένων, πρόωρων) εκλογών τις γνήσιες αντιμνημονιακές δυνάμεις.

Η ενδυνάμωση των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», του μοναδικού πατριωτικού Κινήματος με γνήσιο, ξάστερο και σαφή, αντιμνημονιακό λόγο, είναι μονόδρομος για κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα με ατομική και πολιτική αξιοπρέπεια και, πρωτίστως, εθνική συνείδηση.

Στο Κίνημα μας έχουν θέση όλοι όσοι πιστεύουν πραγματικά σε μια περήφανη, εθνικά κυρίαρχη, και ανεξάρτητη Ελλάδα.

Και βεβαίως, στους «Ανεξάρτητους Έλληνες» εξακολουθούν κι έχουν θέση και αυτές, και αυτοί, που πίστεψαν και υπηρέτησαν το Κίνημα μας με πίστη και αυταπάρνηση, ασχέτως εάν προσωπικοί λόγοι και περιστασιακές πικρίες τους οδήγησαν μακριά μας.

Είναι καιρός να επιστρέψουν στο σπίτι τους, ώστε να δώσουμε όλες και όλοι μαζί, ενωμένα, συντεταγμένα, τον αγώνα μας για την απαλλαγή της χώρας μας από τη μνημονιακή κατοχή!


ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΪΝΙΩΤΗΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ"
ΝΟΜΟΥ ΑΧΑΪΑΣ
Πηγή:http://lainiotisg.blogspot.gr/

loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...