loading...

Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Εντυπωσίασε και συγκίνησε ο πιλότος Ανδρουλάκης.!Συγκινημένος και περήφανος ο Πολύβιος Ανδρουλάκης - «Ο γιος μου μεγάλωσε με την Κρήτη

Μαχητικό αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας τύπου F 16 αποδίδει τιμές, στη διάρκεια της λιτανείας του Ιερού Λειψάνου και της Σεπτής Εικόνας του Αγίου Μηνά, ενώ πραγματοποιείται και αεροπορική επίδειξη στην παραλιακή του Ηρακλείου, παρουσία πλήθους κόσμου - Άκρως εντυπωσιακό το θέαμα για μικρούς και μεγάλους.

Με μία μαντινάδα - έκπληξη, όπως από νωρίς έγραψε το Cretalive, ο πιλότος Ανδρουλάκης εντυπωσίασε, στη διάρκεια της αεροπορικής επίδειξης ,στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την επέτειο εορτασμού του πολιούχου της πόλης του Ηρακλείου Αγίου Μηνά!
"Κρήτη πατρίδα του Διός
Κρήτες καλή σας ώρα
Από ψηλά τηνε φρουρώ
Τ' αη Μηνά τη χώρα",
Οι προετοιμασίες, που άρχισαν από νωρίς στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου παρουσία πλήθους κόσμου που έσπευσαν να δουν από κοντά την εντυπωσιακή επιδειξη, κορυφώθηκαν!
Μαχητικό αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας τύπου F 16 αποδίδει τιμές στη διάρκεια λιτάνευσης της εικόνας, ενώ πραγματοποιείται και η αεροπορική επίδειξη.
Τις επιδείξεις πραγματοποιεί η ομάδα αεροπορικών επιδείξεων «ΖΕΥΣ» με χειριστή το σμηναγό Γιώργο Ανδρουλάκη.
Υπεύθυνος συντονισμού της εναέριας επίδειξης ήταν ο αντισμήναρχος εν αποστρατεία Γιώργος Κωστάκης. 
Το "παρών" δίνουν οι γονείς του Γιώργου Ανδρουλάκη καθώς και ο πατέρας του αδικοχαμένου πιλότου Σήφη Αναστασάκη.«Ο γιος μου μεγάλωσε με την Κρήτη- στα Σκούρβουλα είναι ακόμη τα χαρτιά του»! Συγκινημένος και περήφανος ο Πολύβιος Ανδρουλάκης παρακολούθησε την επίδειξη του γιου του με το F-16 που έκοψε την ανάσα όλων!  
 

Δεν έκρυψε ούτε στιγμή τη συγκίνησή του. Περήφανος για το γιο του που με τον χειρισμό του αεροσκάφους έκοψε την ανάσα χιλιάδων Ηρακλειωτών που βρέθηκαν στην παραλιακή. Ο Πολύβιος Ανδρουλάκης μίλησε στο CRETALIVE για εκείνες τις μοναδικές στιγμές που έζησε, που ζει, ως γονιός όταν βλέπει τον γιο του Γιώργο να σκίζει τους αιθέρες."Ρίγος με διαπερνά κάθε φορά. Είμαι περήφανος όπως και όλη η Ελλάδα για τον Γιώργο και όλα τα παιδιά της Πολεμικής Αεροπορίας που κάθε μέρα δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για όλους μας" λέει ο κ.Πολύβιος που μαζί με την σύζυγό του παρακολούθησαν την επίδειξη στην παραλιακή του Ηρακλείου προς τιμήν του πολιούχου αγίου Μηνά. Μετά δέχτηκε τα συγχαρητήρια όλων, του περιφερειάρχη, του αντιπεριφερειάρχη και του απλού κόσμου που έσφιγγε το χέρι του περήφανου πατέρα. Του πατέρα που έχει 4 παιδιά από...δύο δίδυμες γέννες- ενώ ο δίδυμος του Γιώργου Ανδρουλάκη είναι κι αυτός πιλότος!
"Πάντα τα παιδιά μου είναι στην πρώτη γραμμή. Αν και μεγάλωσαν στην Αθήνα είναι γεμάτα από Κρήτη. Εγώ από τα Σκούρβουλα , η μάνα τους από τους Παρανύμφους. Ακόμη τα χαρτιά τους τα έχουμε στα Σκούρβουλα (σσ: χωριό του Ηρακλείου). Να το γράψεις αυτό! Ο Γιώργος είναι από τα Σκούρβουλα!" λέει γεμάτος συγκίνηση . Δούλέψε πολύ για να μεγαλώσει τα παιδια του και σήμερα μπορεί και τα καμαρώνει...Ο κ.Πολύβιος γίνεται...άλλος τόσος και με το δίκιο του όταν ακούει τα καλύτερα για το γιο του, δεν σκέφτεται καν τους κινδύνους όταν ο Γιώργος κινείται...υπερηχητικά. Έχουν συνηθίσει, ξέρουν ότι όλα είναι για την πατρίδα.











Πηγή:http://www.fornews.gr/








loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...