loading...

Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

ΝΑΤΟ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ... ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ,.,, ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ...!!!ΠΡΟΣΟΧΗ.... ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΦΥΓΕΙ... ΜΕ ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΟ FORD MEVERICK ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ...!!!

Ο δράστης της στυγερής επίθεσης με καλάσνικοφ τα ξημερώματα του Σαββάτου στον Πειραιά, που οδήγησε στο σοβαρό τραυματισμό 11 ανθρώπων, αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές.

Πρόκειται για έναν άνδρα, 30 ετών, αλβανικής καταγωγής, σεσημασμένος και γνωστός στις αστυνομικές αρχές. Η αστυνομία έχει στα χέρια της φωτογραφία του δράστη, από την οποία προσπαθεί να εξακριβώσει την ταυτότητά του και να συγκεντρώσει περισσότερα στοιχεία, όπως εάν βρισκόταν στο κλαμπ με παρέα. 

Στα ίχνη του ένοπλου, που «γάζωσε» με Καλάσνικοφ του τα ξημερώματα νυχτερινό μαγαζί στο Μικρολίμανο, φέρεται να βρίσκεται η Ασφάλεια Αττικής, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο δράστης είναι Αλβανός υπήκοος και έχει απασχολήσει την Αστυνομία ως εμπλεκόμενος σε άλλα τρία περιστατικά στο παρελθόν, σε ένα εκ των οποίων σε καφενείο στο Μεταξουργείο είχε χάσει τη ζωή του ένα άτομο.



Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας, ο δράστης κυκλοφορεί με ένα μαύρο νοικιασμένο αυτοκίνητο, μάρκας Ford Maverick, ενώ φαίνεται ότι στο παρελθόν έχει εμπλακεί και σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών. Ο ίδιος μάλιστα είναι χρήστης κοκαϊνης. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αρχές, έχουν κλείσει τα σύνορα, ώστε να μην μπορεί ο δράστης να διαφύγει από τη χώρα.
Πηγή:http://www.stoxos.gr/2014/11/1_22.html,http://www.stoxos.gr/2014/11/ford-meverick.html
Aν σας άρεσε το άρθρο,κάνετε κλίκ εδω.
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...