loading...

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Πολιτική Χριστουγεννιάτικο δώρο... 150.000 ευρώ στους υπαλλήλους της Βουλής! Μποναμάς Μεϊμαράκη εν όψει εορτών.

Μπορεί οι πολιτικές εξελίξεις 
να κάνουν την Βουλή να μοιάζει 
με καζάνι που βράζει, ωστόσο 
το γιορτινό κλίμα έχει αγγίξει 
τον πρόεδρο του 
Σώματος Ευ. Μεϊμαράκη, 
ο οποίος και ενέκρινε 
χριστουγεννιάτικο 
δώρο-επιχορήγηση ύψους 150.000 ευρώ στους υπαλλήλους 
του Κοινοβουλίου.
Όπως αναφέρει η συγκεκριμένη απόφαση, η οποία δημοσιεύτηκε χθες στην κοινοβουλευτική διαφάνεια, το συγκεκριμένο κονδύλι προβλεπόταν από τον προϋπολογισμό του 2014 και το ποσό θα πιστωθεί στον λογαριασμό των υπαλλήλων της Βουλής στην Εθνική Τράπεζα.
Σύμφωνα με την απόφαση το δώρο αυτό, προορίζεται «για την κάλυψη των αναγκών του συλλόγου, όπως χριστουγεννιάτικα δώρα, βραβεύσεις των παιδιών των υπαλλήλων που αρίστευσαν, καθώς και άλλες δράσεις που εντάσσονται στον κοινωνικό ρόλο του συλλόγου».
Για την εν λόγω επιχορήγηση, ο σύλλογος των κοινοβουλευτικών υπαλλήλων είχε αποστείλει σχετική επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής, Ευ. Μεϊμαράκη, ο οποίος εντέλει έκανε δεκτό το αίτημά τους.
Αν και το ποσό προβλεπόταν από τον προϋπολογισμό και δεν προέκυψε από την ….. «γενναιοδωρία» του προέδρου της Βουλής, σε καιρούς κρίσης, όπως αυτοί που διανύουμε, και με δεδομένο ότι ο σύλλογος των υπαλλήλων έχει έσοδα από τα ενοίκια της Βουλής (Εθνική Τράπεζα, Ταχυδρομείο, Καφενείο, Εστιατόριο), μήπως έπρεπε να δοθεί σε ανθρώπους με ανάγκες πολλές που δεν έχουν άλλες παροχές;
Δείτε την απόφαση
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...