loading...

Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Π. Καμμένος: Ο κ. Σαμαράς με την αποστασία του 1993 ανέτρεψε την κυβέρνηση, το 2014 προσπαθεί να ανατρέψει την αντιπολίτευση.

Ευθεία επίθεση κατά του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής κατά τη διάρκεια συζήτησης του προϋπολογισμού ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος
Το θέμα της υποτιθέμενης αποστασίας και της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας αποτέλεσε το επίκεντρο της ομιλίας και του Πάνου Καμμένου στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό.
Η μεγαλύτερη προσβολή για τους Έλληνες βουλευτές είναι ότι τους αντιμετωπίζουν σαν μαξιλάρια για να επεκτείνουν τον βίο της κυβέρνησης και ότι θα αρνηθούν τη λαϊκή εντολή, ανέφερε ο κ. Καμμένος.
«Ο κ. Σαμαράς με την αποστασία του 1993 ανέτρεψε την κυβέρνηση, το 2014 προσπαθεί να ανατρέψει την αντιπολίτευση» συνέχισε σε υψηλούς τόνους.

Απευθυνόμενος σε όσους ανεξάρτητους βουλευτές έχουν εκφράσει την πρόθεσή τους να ψηφίσουν για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας είπε ότι «πρέπει να σκεφτούν σοβαρά όσοι αποφασίσουν να προδώσουν την ψήφο του λαού και να ψηφίσουν αντίθετα».

«Όλοι αυτοί που οδηγούνται με πιέσεις και εκβιασμούς ή εκβιασμούς οικονομικών συμφερόντων θα αποκαλυφθούν» συνέχισε για το ίδιο θέμα ο πρόεδρος των ΑΝΕΛΛ.

Μιλώντας για το ενδεχόμενο εκλογών επανέλαβε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες συμφωνούν να σχηματιστεί κυβέρνηση εθνικής ενότητας αλλά μετά τις εκλογές προσθέτοντας ότι «θα είμαστε εγγυητές με συγκεκριμένες κόκκινες γραμμές για τα εθνικά θέματα και την οικονομία».

Απευθυνόμενος σε βουλευτές των δύο κομμάτων της συγκυβέρνησης τους κάλεσε να μην απειλούν τους Έλληνες με έξοδο από την Ευρωζώνη καθώς «δεν υπάρχει καμία συνθήκη επ αυτού. Την έχουμε πληρώσει την Ευρωζώνη».
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...