loading...

Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Κρήτη "Πότε θα κάνει ξαστεριά"... έψαλλαν στην τρόικα 50 Κρητικοί! (βίντεο)

Σε... κρητική υπόθεση και με σαφή μηνύματα εναντίον της τρόικας και των μνημονίων, εξελίχθηκε η πτήση Βρυξέλλες – Αθήνα το μεσημέρι της Τρίτης, όταν οι 50 Κρητικοί που συνταξίδευαν με μέλη του κλιμακίου της τρόικας, άρχισαν να τραγουδούν το «Πότε θα κάνει ξαστεριά», συνοδεία μάλιστα κρητικής λύρας ενώ τραγούδησαν και το "Κρήτη μου όμορφο νησί".
Οι Κρητικοί, όλοι τους "Αντιμνημονιακοί Πολίτες" που είχαν... νωπές τις ιστορικές αλήθειες για τις γερμανικές θηριωδίες στη χώρα μας την περίοδο της κατοχής, καθώς παρακολούθησαν εκδήλωση για τις Γερμανικές αποζημιώσεις του ευρωβουλευτή Νότη Μαριά, αναγνωρίζοντας μεταξύ των επιβατών, και τον επικεφαλής της ομάδας δράσης  για την εφαρμογή του μεσοπρόθεσμου προγράμματος της Ελλάδας, Χόρστ Ράιχενμπαχ, άρχισαν να τραγουδούν... αλλάζοντας τους στίχους του γνωστού τραγουδιού σε: «Πότε θα κα, πότε θα κάνει ξαστεριά, για να σκοτώσω Γερμανούς και Έλληνες Προδότες».  



Μήνυμα σταράτο, τόσο στο κλιμάκιο της τρόικας που άκουγε αποσβολωμένο, δίχως όμως να καταλαβαίνει, τις κρητικές μελωδίες και το μήνυμα που αυτές έστελναν, όσο και σε έναν Έλληνα ... που αγανακτισμένος σηκώθηκε από τη θέση του για να πει στους Κρητικούς ότι αυτά που κάνουν είναι «καραγκιοζιλίκια»...
Το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο "Ελευθέριος Βενιζέλος", οι ξένοι που πετούσαν μαζί με τους Κρητικούς, σηκώθηκαν και τους  χειροκρότησαν, ενώ τα μέλη του κλιμακίου της τρόικας συνέχιζαν να κοιτούν αποσβολωμένοι, με την έκπληξη τους, μάλλον δυσάρεστη αν κρίνουμε από τα όσα ακούστηκαν στον αέρα, να παίρνει τέλος.
Ου μπλέξεις με Κρητικούς, άφηναν κάποιοι να εννοηθεί κατά τη διάρκεια της αποβίβασης, ενώ άλλοι σημείωναν με νόημα, ότι οι τροϊκανοί άκουσαν τα... κάλαντα λίγες ημέρες νωρίτερα!


Διαβάστε Περισσότερα στο: http://www.ekriti.gr/article/pote-tha-kanei-xasteria-epsallan-stin-troika-50-kritikoi-vinteo#ixzz3Lepq06BA 
Follow us: @ekriti_gr on Twitter | ekriti.gr on Facebook

loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...