loading...

Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Δεν τολμούν να εμφανιστούν δημόσια οι υπουργοί της κυβέρνησης τους διώχνουν «κακήν-κακώς» από τις ταβέρνες.Θα κάνουμε το ίδιο και στην κάλπη;να μην απέχουμε και να τους μαυρίσουμε.

Στο πρώτο περιστατικό πρωταγωνίστησε ο υπουργός άμυνας Νίκος Δένδιας ο οποίος αποδοκιμάστηκε έντονα από πολίτες στην πλατεία Αγίου Λαζάρου στον Βύρωνα.Δεν τολμούν να εμφανιστούν δημόσια οι υπουργοί της κυβέρνησης τους διώχνουν «κακήν-κακώς» από τις ταβέρνες.Στο πρώτο περιστατικό πρωταγωνίστησε ο υπουργός άμυνας Νίκος Δένδιας ο οποίος αποδοκιμάστηκε έντονα από πολίτες στην πλατεία Αγίου Λαζάρου στον Βύρωνα, όπου θέλησε να γευματίσει σε ταβέρνα της περιοχής.
Oι αποδοκιμασίες ήταν τόσο έντονες που η ασφάλεια του υπουργού τον φυγάδευσε άμεσα για να γλιτώσει τα χειρότερα. «Να μην ξαναπατήσει κανείς σας εδώ», του φώναζαν εξαγριωμένοι κάποιοι πολίτες.
Ενδεικτικό της οργής που πνίγει τους πολίτες είναι το γεγονός ότι μέσα σε λιγότερο από ένα 24ωρο άλλο ένα παρόμοιο περιστατικό σημειώθηκε, αυτή τη φορά σε ταβέρνα στα Ιλίσια.
Στην ταβέρνα με το όνομα «Λινάτσα» θέλησαν να φάνε και να πιούνε 40 «γαλάζια» στελέχη μεταξύ των οποίων και ο Άδωνις Γεωργιάδης, η Σοφία Βούλτεψη και ο Κώστας Χατζηδάκης.
Ενώ όλα εξελίσσονταν φυσιολογικά οργισμένοι πολίτες τόσο έξω όσο και μέσα στο κατάστημα άρχισαν να επιτίθενται φραστικά κατά των βουλευτών. Αποτέλεσμα το «γαλάζιο» δείπνο έληξε κακήν κακώς!
Η οργή των πολιτών ξεχειλίζει. Όπως όλα δείχνουν δύσκολα οι βουλευτές της κυβέρνησης θα μπορούν να κυκλοφορούν στους δρόμους.
Πηγή.
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...