loading...

Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ "ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΙΚΗ" ΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! - TI ΛΕΕΙ Η ΝΔ; Επικεφαλής του ΕΛΚ που ανήκει η ΝΔ στο ευρωκοινοβούλιο: "Να τεθεί η Ελλάδα υπό επιτήρηση ως ρατσιστική επειδή ο Π.Καμμένος ενόχλησε τους Τούρκους"AΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Απίστευτη πρόκληση από τον ηγέτη του ΕΛΚ Μάνφρεντ Βέμπερ, στο οποίο ανήκει και το κομμα της ΝΔ, ο οποιος ζήτησε να τεθεί η Ελλάδα υπό αυστηρή επιτήρηση ως "ξενόφοβη και ρατσιστική" και στράφηκε προσωπικά κατά του Έλληνα ΥΕΘΑ Π.Καμμένου επειδή άσκησε το νόμιμο δικαίωμά του να πετάξει στα Ίμια που ανήκουν στην ελληνική επικράτεια και να ρίψει στεφάνι προς τιμήν των πεσόντων.

Ο λαλίστατος Μάνφρεντ Βέμπερ μίλησε κυριολεκτικά σαν Τούρκος εκπρόσωπος, και είπε ότι ενοχλήσαμε την Τουρκία η οποία αναγκάστηκε να σηκώσει τα μαχητικά της! Δηλαδή τους προκαλέσαμε "χτυποκάρδι" και ανησύχησαν τα...παιδιά.
Ο Βέμπερ, στέλεχος της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης (CDU) της Γερμανίας, στάθηκε ιδίως στο ότι ο Πάνος Καμμένος, ο ηγέτης των ΑΝΕΛ και νέος υπουργός Άμυνας, πέταξε με ελικόπτερο κοντά στις τουρκικές ακτές και στο ότι η τουρκική Πολεμική Αεροπορία διέταξε την κατεπείγουσα απογείωση μαχητικών της. «Αυτό είναι τρελό και πρέπει να το συζητήσουμε», υποστήριξε ο Μ. Βέμπερ, ο οποίος αναφέρθηκε στη συγκυβέρνηση χρησιμοποιώντας τη φράση «εξτρεμιστική κυβέρνηση».
Ο ίδιος είπε ότι πιστεύει πως το ΕΚ πρέπει να καταδικάσει την ενέργεια του Π. Καμμένου, την οποία έκρινε απαράδεκτη. Ο Βέμπερ πρόσθεσε πως ελπίζει ότι το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο δεν θα αποδειχθεί «τυφλό από το αριστερό μάτι», ότι δηλαδή θα αποφύγει να επικρίνει τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ για τη συμφωνία του με τον Καμμένο.
Μυστηριωδώς ποτέ ο κύριος αυτός δεν είπε λέξη για όλες τις τουρκικές παραβιάσεις τόσα χρόνια, αλλά ούτε και για τις τουρκικές βόλτες του "Μπαρμπαρός" στην κυπριακή ΑΟΖ. Τώρα έρχεται να μας κρίνει γιατί περιφερόμαστε εντός της ελληνικής επικράτειας.
Ο Μάνφρεντ Βέμπερ, ο ηγέτης του ΕΛΚ —της μεγαλύτερης πολιτικής ομάδας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο— είπε σήμερα ότι θα ασκήσει πιέσεις και στην κεντροαριστερά, την πολιτική ομάδα των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών, να ταχθεί υπέρ ενός σχεδίου ψηφίσματος που είναι παρόμοιο με εκείνο το οποίο είχε εγκριθεί το 2000, όταν η αυστριακή ακροδεξιά υπό τον Χάιντερ είχε συμμετάσχει στην κυβέρνηση της Αυστρίας.
Εκείνο το ψήφισμα αποκαλούσε τον Χάιντερ «ξενόφοβο και ρατσιστή» και απαιτούσε από τους ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης να θέσουν την Αυστρία υπό αυστηρή επιτήρηση, ώστε να συμμορφώνεται η χώρα στις διεθνείς συνθήκες προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Πηγές στις Βρυξέλλες πάντως εκτίμησαν ότι η πρόταση Βέμπερ δεν έχει πολλές πιθανότητες να γίνει αποδεκτή. Ακόμη, ο Βέμπερ είπε ότι η κυβέρνηση Τσίπρα οφείλει να διαβεβαιώσει ότι θα σεβαστεί τις υπάρχουσες συμφωνίες πριν υπάρξει οποιαδήποτε περαιτέρω συζήτηση για το χρέος της Ελλάδας.
Είναι γνωστό ότι Γερμανοί και Τούρκοι ανέκαθεν ήταν παραδοσιακά σύμμαχοι και φίλοι , αφού άλλωστε και οι δύο έχουν κοινή καταγωγή με τους Ούνους.
Είναι απίστευτα τα όσα είπε ο Βέμπερ, αλλά το ποιο απίστευτο είναι η σιωπή της ΝΔ η οποία ανήκει στο ΕΛΚ. Αναμένουμε μια κάποια δήλωση και ελπίζουμε να μην είναι...ψιθυρος. Φυσικά οτιδήποτε λιγότερο από αποδοκιμασία της δήλωσης θα προκαλέσει πολύ μεγάλη απογοήτευση στους Έλληνες πολίτες.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...