loading...

Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Σπάρτη: Στον εισαγγελέα οι Τσιγγάνοι για παράνομη υιοθεσία ή αρπαγή παιδιών.

Στον Εισαγγελέα Σπάρτης οδηγήθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής (22/5/2015) τα δύο ζευγάρια προκειμένου να διερευνηθεί υπόθεση παράνομης υιοθεσίας ή αρπαγής παιδιών.
 
Τα ζευγάρια Τσιγγάνων ελέγχονται για δύο παιδιά στις οικογένειές τους που το test DNA ήταν αρνητικό, δηλαδή δεν είναι φυσικά παιδιά τους.
 
Όλα άρχισαν όταν η Αστυνομία αξιοποίησε καταγγελία – πληροφορία σύμφωνα με την οποία μία οικογένεια Τσιγγάνων από την Τραπεζοντή και ένα ζευγάρι Τσιγγάνων από τα Καλύβια Σοχάς εμφανίζουν ως παιδιά τους ένα αγοράκι κι ένα κοριτσάκι, περίπου 4 ετών χωρίς να μπορούν να αποδείξουν υιοθεσία.
 
Το αγοράκι της οικογένειας
 
Ο ένας από τους Τσιγγάνους που έχει ημιτελές σπίτι στην Τραπεζοντή, φέρεται να έχει προσθέσει στα τρία κοριτσάκια του κι ένα αγοράκι. Μάλιστα σύμφωνα με το notospress.gr ήταν το αγαπημένο παιδί της οικογένειας. 
 
Το ξανθό κορίτσι
 
Οι πληροφορίες, τις οποίες με μεγάλη δυσκολία συγκεντρώνουν οι δημοσιογράφοι της Σπάρτης, θέλουν τον κοριτσάκι να είναι το μοναδικό παιδί της άτεκνης οικογένειας. Μάλιστα αν οι πληροφορίες μας επιβεβαιωθούν είναι ένα γλυκό κορίτσι με γαλανά μάτια ηλικίας περίπου 4-5 ετών.
 
Οι δικαστικές και αστυνομικές αρχές πρόκειται να διερευνήσουν την υπόθεση σε βάθος για να αποδειχθεί αν τα δύο παιδιά έχουν υιοθετηθεί παράνομα, αν έχουν υιοθετηθεί άτυπα ή αν είναι προϊόν αρπαγής.
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr  

loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...