loading...

Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Πατριάρχης Μόσχας: Εχω αηδιάσει με τη Eurovision και τις τραγουδίστριες με τα γένια.

Μια… διαφορετική ευχή από τις συνηθισμένες έκανε ο πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών Κύριλλος, αποφασίζοντας να μιλήσει για την… Eurovision.
Ο πατριάρχης εξέφρασε την αποστροφή του για τα όσα τεκταίνονται στο μουσικό διαγωνισμό και δεν παρέλειψε να ευχηθεί να… χάσει η Ρωσία στο διαγωνισμό της Eurovision προκειμένου να αποφευχθεί μία εισβολή των «τραγουδιστριών με τα γένια» στη Ρωσία τον επόμενο χρόνο. Προφανώς, αναφερόμενος στη νικήτρια του περσινού διαγωνισμού, την Κοντσίτα Βουρστ από την Αυστρία.
Η Πολίνα Γκαγκάρινα, που εκπροσωπεί τη Ρωσία στον φετινό διαγωνισμό, θεωρείται ένα από τα φαβορί του τελικού που θα διεξαχθεί το Σάββατο στη Βιέννη. Στην περίπτωση που νικήσει, η επόμενη Eurovision θα διεξαχθεί στη Ρωσία, όπως προβλέπουν οι όροι του διαγωνισμού.
Ο επικεφαλής της ρωσικής ορθόδοξης εκκλησίας αντιπρότεινε ότι η χώρα του πρέπει να υποστηρίζει «τα νανουρίσματα, τις θρησκευτικές ωδές και τα πατριωτικά τραγούδια».
«Πρέπει να οργανώσουμε το δικό μας διαγωνισμό που θα προέβαλε την κουλτούρα μας, με στόχο να την παρουσιάσουμε σε ολόκληρο τον κόσμο» επισήμανε ο ίδιος, όπως μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Ria Novosti.

loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...