loading...

Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Υπέρ του δημοψηφίσματος ο Λαϊκός Σύνδεσμος.

Πεπεισμένος ότι ο ελληνικός λαός θα απορρίψει την «ποταπή εκβιαστική πρόταση των Ευρωπαίων» εμφανίστηκε στο βήμα της Βουλής ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, που δήλωσε ότι «ηΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ δεν είναι δυνατόν παρά να είναι υπέρ του δημοψηφίσματος και σίγουρα κατά των προτάσεων των δανειστών».
 
Ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, αφού σημείωσε ότι «θέλει αρετή και τόλμη απέναντι στην τρομολαγνεία», κάλεσε τους Έλληνες να «αντισταθούν στις προτάσεις που πράγματι σημαδεύουν καίρια και άμεσα τον εθνικό χαρακτήρα και την ελευθερία του ελληνικού κράτους».
 
«Ζούμε πράγματι στιγμές παράξενες. Και να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Ναι, υπάρχουν ουρές στα ΑΤΜ, ουρές στα σούπερ-μάρκετ. Όμως, είχαν σπάσει τα τηλέφωνα σ’ όλη την Ελλάδα από κάποιους, που έλεγαν βγάλτε τα λεφτά σας γιατί θα κλείσουν οι τράπεζες. Ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο; Είστε σίγουροι ότι κυβερνάτε ή υπάρχουν δυνάμεις που υπονομεύουν τη χώρα;», ανέφερε σε μία αποστροφή της ομιλίας του ο κ. Μιχαλολιάκος, ενώ σε άλλο σημείο τόνισε:
 
«Η πρόταση της κυβέρνησης για δημοψήφισμα αναφέρεται σε συγκεκριμένη πρόταση 11 δισ. ευρώ. Είναι μια αναγνωρισμένα υφεσιακή πρόταση, που δεν θα βοηθήσει την ανάπτυξη της Ελλάδος, αλλά αντίθετα θα τη βυθίσει ακόμα περισσότερο στην ύφεση». Απευθυνόμενος στην κυβερνητική πλειοψηφία, ο κ. Μιχαλολιάκος τόνισε ότι «είχε δεσμευτεί να καταγγείλει τα μνημόνια», προσθέτοντας ότι «έχει χρέος να το κάνει».
 
«Δεν έχετε δώσει όμως καμία εγγύηση ότι θα πάψουν τα μνημόνια. Και η παράταση που πήρατε τον Φεβρουάριο, μνημόνιο ήτανε. Αν δεν περιέχει το δημοψήφισμα καταγγελία της σύμβασης, θα είναι εθνικά απαράδεκτο» επισήμανε και κατέληξε λέγοντας: «Όμως ηΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ δεν είναι δυνατόν παρά να είναι υπέρ του δημοψηφίσματος και σίγουρα κατά των προτάσεων των δανειστών. Όμως το δημοψήφισμα είχε ήδη προαναγγελθεί. Ο λαός στις εκλογές είχε ψηφίσει "όχι" στα μνημόνια. Χάσατε πολύτιμο χρόνο. Κάλιο αργά όμως παρά ποτέ. Εμείς θα συνεχίσουμε την ίδια γραμμή ενάντια σε κάθε μνημόνιο που κάνει την πατρίδα μας αποικία χρέους».

loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...