loading...

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Άδωνις και Τατσόπουλος με εκπομπή στον ΣΚΑΙ!.

“ Θα γελάσει ο κάθε πικραμένος ”
Εκπομπή έκπληξη ετοιμάζει ο ΣΚΑΙ με στόχο την υψηλή τηλεθέαση… στις τάξεις του δοσιλογικού κινήματος "Μένουμε Ευρώπη". Όπως αναφέρει η ιστοσελίδαENIMEROSI24.gr  η διοίκηση του καναλιού που επιτίθεται με σφοδρότητα κατά της κυβέρνησης Τσίπρα, του καναλιού που στηρίζει όλες τις εγκληματικές πολιτικές σε βάρος του ελληνικού λαού,  βρίσκεται σε συζητήσεις με το βουλευτή της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη και το συγγραφέα Πέτρο Τατσόπουλο, προκειμένου να παρουσιάζουν από τη νέα σεζόν πολιτικό talk show.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, λέγεται ότι το μνημονιακό δίδυμο θα συνεπικουρεί και ο δημοσιογράφος του καναλιού Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Όπως αναφέρει επίσης το enimerosi24.gr, είναι γεγονός ότι ο ΣΚΑΙ από πέρυσι φλερτάρει με την ιδέα, έχοντας μάλιστα καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση στο βουλευτή της ΝΔ και πρώην υπουργό… Αλλά οι υποχρεώσεις του στην κυβέρνηση δεν του επέτρεπαν να την αποδεχθεί… Φέτος όμως που βρίσκεται στα έδρανα της αντιπολίτευσης και περισσεύει χρόνος, ενώ επιπλέον υπάρχει ανάγκη για «ζεστό» χρήμα στο οικογενειακό ταμείο –ΑΝ δεν αλλάξει κάτι δραματικά στο πολιτικό σκηνικό, λέγεται ότι θα πει το πολυπόθητο «ναι»!


Είναι προφανές ότι ο ΣΚΑΙ αναθέτοντας την παρουσίαση πολιτικής εκπομπής στον Άδωνη Γεωργιάδη και τον Πέτρο Τατσόπουλο θέλει να ενισχύσει το αντιλαϊκό του προφίλ. Η τηλεθέαση είναι βέβαιο ότι θα αυξηθεί. Ποιος εξάλλου δεν θα προτιμήσει τον Άδωνι και τον Πέτρο, από τις κωμωδίες που προβάλλουν οι τηλεοπτικοί σταθμοί. 
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...