loading...

Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Σχόλιο Περήφανου Έλληνα:*Εμείς να δείς πόσο οργισμένοι είμαστε,που η κυβέρνηση έκανε πίσω με τον αγωγό.* Οργή και απορία από Μόσχα: "Δεν μας ζήτησε ποτέ κανενός είδους βοήθεια ο Α.Τσίπρας - Αν μας ζητούσε θα ανταποκρινόμασταν"

Με οργή αντέδρασε η Μόσχα στα ευφάνταστα δημοσιεύματα και στην ερώτηση βουλευτών της ΝΔ περί δήθεν αιτήματος βοήθειας του πρωθυπουργού Α.Τσίπρα προς τον Β.Πούτιν για να του δώσει δάνειο 10 δισ. ευρώ για να τυπώσει .... δραχμές, αλλά και πάλι τέθηκε εμμέσως πλην σαφώς το ερώτημα "Γιατί δεν μας ζήτησε βοήθεια ο Ελληνας πρωθυπουργός;"!

Ο ίδιος ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Itar Tass, διέψευσε κατηγορηματικά τις φαντασιοπληξίες των γνωστών κέντρων και μάλιστα επέμεινε ότι ο ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης δεν ζήτησε ποτέ, κανενός είδους βοήθεια από την Ρωσία γα να ξεφύγει η χώρα από την δύσκολη συγκυρία την οποία βιώνει.
"Ουδέποτε ο Α.Τσίπρας ζήτησε από τη Μόσχα οικονομική βοήθεια για να τυπώσει δραχμές, αλλά και γενικότερα ουδέποτε μας ζήτησε κάποιου είδους βήθεια, όπως έχει τονίσει και ο ίδιος ο πρόεδρος Πούτιν" είπε ο Ν.Πεσκόφ.
Το δημοσίευμα-μυθοπλασία, έγινε από το ΒΗΜΑ και μάλιστα κάποιοι βουλευτές της ΝΔ "τσίμπησαν" και κατέθεσαν σχετική ερώτηση στην Βουλή. Δεν είναι να απορεί κανείς γιατί το κόμμα αυτό διαλύεται.
Στο δημοσιευμα υποτίθεται ότι ο Α.Τσίπρας ζήτησε 10 δισ. ευρώ από τον Β.Πούτιν για να τυπώσει δραχμές, αλλά αυτός δεν του τα έδωσε.
Και μόνο αν είχαν σκεφθεί ότι κάτι τέτοιο χρειαζόταν πηγή που να ήταν παρούσα στην συνομιλία Τσίπρα-Πούτιν, κάτι που πρακτικά είναι αδύνατον να υπάρχει ίσως και να μην έκαναν αυτή την γκάφα...
Το ερώτημα είναι γιατί δεν ζήτησε, γενικώς ποτέ βοήθεια από την Ρωσία ο Α.Τσίπρας; Ο ίδιος ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σ.Λαβρόφ σε δήλωσή του τόνισε ότι "Δεν μας ζήτησε ποτέ βοήθεια η Ελλάδα. Αν μας ζητηθεί θα το μελετήσουμε άμεσα και θα ανταποκριθούμε".
Μήπως γιατί όλα ήταν "στημένα" από την αρχή για να καταλήξουμε εδώ ου καταλήξαμε σήμερα;
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...