loading...

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ συνέντευξη! AΠΕΙΛΗΣΑΝ τη ζωή του Α. Τσίπρα και τον ανάγκασαν να παραδώσει την Ελλάδα στους δανειστές.(Βίντεο)

Ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός, Α.Τσίπρας, απειλήθηκε ακόμα και για τη βιολογική του ζωή όπως κάποτε συνέβη και με τον Κ.Καραμανλή αναφέρει σε συνέντευξή του ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών της κυβερνήσεως, Ρ.Ρήγκαν, αλλά και πρώην εκδότης της Wall Street Journal, Paul Graig Roberts.
Η ιστορία του K.Καραμανλή επαναλήφτηκε με τον κ. Τσίπρα για να αναγκαστεί να υποχωρήσει από τις προεκλογικές του υποσχέσεις και να υποστεί την επιβολή ενός σκληρότερου από πότε νέου μνημονίου, που θα φυλακίζει τον Ελληνικό λαό σε ένα αδιέξοδο λιτότητας και οικονομικής καταστροφής.
Έτσι θα οδηγήσει αναπόφευκτα στο γενικό ξεπούλημα του εθνικού πλούτου, που ήταν και ο πρωταρχικός σκοπός όλης αυτής της μαύρης μνημονιακής ιστορίας.
Aυτό που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση στον Αμερικανό πρώην πολιτικό είναι το γεγονός ότι ο Α.Τσίπρας ενώ είχε στα χέρια του ένα ισχυρό «όχι» στο πρόσφατο δημοψήφισμα, παραδόθηκε την επόμενη μέρα στις ορέξεις των δανειστών. «Εάν ήταν πουλημένος εξ’αρχής, τότε για ποιο λόγο να προχωρήσει σε δημοψήφισμα. Αυτή αλλαγή στάσης δείχνει ότι κάτι άλλο συνέβη και πέραν των οικονομικών απειλών υπήρξαν απειλές και κατά της ζωής του».
Αυτά τα καταπληκτικά υποστηρίζει ο γνωστός Αμερικανός πολιτικός και Οικονομολόγος, Paul Craig Roberts, σε μια συγκλονιστική συνέντευξη που έδωσε στον Ελληνοαμερικανικό δημοσιογράφο, Iason Lyosatos, ο οποίος προλογίζοντας τον Paul είπε το εξής χαρακτηριστικό:
«Είναι καλύτερα να βγεις από τη φυλακή με ένα χέρι παρά να μείνεις για πάντα στη φυλακή με δυο χέρια».Αυτό και μόνο χαρακτηρίζει την κατάσταση ως θα έχει από εδώ και στο εξής για τη χώρα μας. Μπήκαμε στο κελί μας και μόνοι πετάμε το κλειδί στο διάδρομο, η πόρτα κλείνει και δεν θα ξανανοίξει ποτέ.
Από τούδε και στο εξής ο πλανήτης Φυλακή θα αλλάξει μόνο με Θεία Παρέμβαση. Οι άνθρωποι παραδίνονται χωρίς ουσιαστική αντίσταση στα χέρια των Κοσμοεξουσιαστών με το πάτημα ενός κουμπιού που απλά κλεινει τα ΑΤΜ, όπου αυτοί θεωρήσουν σκόπιμο.
Ο Paul Craig Roberts που τελευταία έβγαλε ένα καταπληκτικό και επίκαιρο για την ελληνική περίπτωση-τραγωδία βιβλίο με τον τίτλο, «Ecomic Hitmen», δηλαδή «Οικονομικός Εκτελεστής», περιγράφει με τα πιο μελανά χρώματα τη μαύρη μαφία του ΔΝΤ και των Γερμανοευρωπαίων τραπεζιτών, που θέλουν τη χώρα μας αλυσοδεμένη να παρακαλεί για ένα loan, (δάνειο), που θα την αλυσοδένει όλο και περισσότερο για να την στραγγαλίσει στο τέλος ολοκληρωτικά.
Ο φαύλος κύκλος συνεχίζεται και  τώρα το βάραθρο στο οποίο μας έχουν ρίξει γίνεται όλο και πιο σκοτεινό. Όσοι αγαλλίασαν για το ότι παραμείναμε μέσα στο ευρώ, σύμφωνα με το διάσημο Αμερικανό Οικονομολόγο και πολιτικό, δεν γνωρίζουν τίποτα από αυτά που μας ετοιμάζουν και από τη θύελλα που θα μας εξαπολύσουν καθώς είμαστε πλέον έρμαιο των άγριων δολοφονικών τους διαθέσεων.
Η μαφία τους είναι αδίστακτη και μέχρι και απειλές θανάτου χρησιμοποιεί για να υλοποιήσει τα μαύρα σχέδια της σε βάρος των λαών. Γιατί μην νομίζετε πως η Ελλάδα είναι μονό ένα περιορισμένο φαινόμενο. Έπονται και άλλοι ευρωπαϊκοί λαοί που μέσα στην άγνοια τους θα γίνουν τα επόμενα οικτρά θύματα κατά το ελληνικό παράδειγμα.
Ακολουθούν, σύμφωνα με το Paul Craig Roberts, οι Πορτογάλοι, οι Ισπανοί, οι Ιταλοί, οι Ιρλανδοί, ενώ υπάρχει κάποια δυσκολία με του Γάλλους και εδώ έχουν πρόβλημα αλλά πιστεύουν πως θα το ξεπεράσουν. Όσον αφορά τους ανατολικοευρωπαϊκούς λαούς, αυτοί ήταν εξ αρχής τα προβατάκια του μαφιόζικου συστήματος.
Είναι το περίφημο : «Designed for slavery»!
Η Ελλάδα έπεσε μέσα στο λάκκο των εχιδνών γιατί ήταν εγκληματικά απροετοίμαστη για όλα αυτά τα σχέδια, γιατί δεν είχε κανένα σχέδιο Β και έτσι να την έχουν δεμένη στην ελεήμονα διάθεση τους. Αλλοίμονο στον ελληνικό λαό που είχε τέτοιους πολιτικούς που τον παρέδωσαν στα θηρία της τοκογλυφικής μαφίας.
Σίγουρα η συνέντευξη αυτή είναι συγκλονιστική. Το τι μας περιμένει δεν είναι καθόλου ειδυλλιακό για όσους ακόμα ανοήτως νομίζουν ότι όλα τώρα θα πάνε καλά.
Σας το έχουμε  πει όσοι παρακαλούσαν για συμφωνία, το χειμώνα να κλαίνε γοερώς για την επιλογή τους αυτή. Καμιά φορά ένας ξαφνικός θάνατος απελευθερώνει και φέρνει την αναγέννηση όπως γίνεται με τον Φοίνικα.
Ο αργός θάνατος όμως διαιωνίζει τη Δουλεία, και καταστρέφει ότι πολυτιμότερο. Την αξιοπρέπεια και την διάθεση για ελευθερία του υπό βασανισμού υποκειμένου.
«Designed for slavery» λοιπόν! Και το επέλεξαν να το κάνουν αυτό σε έναν λαό που έχει ξοδέψει «ποταμούς» αίματος για την ελευθερία του και για το δικαίωμα της αυθυπαρξίας. Ο αυτόφωτος Ελληνισμός αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη απειλή στην Ιστορία του, γιατί ο εχθρός δεν πολεμάει πλέον κατά μέτωπο.


loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...