loading...

Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

ΕΝΝΕΑ ΜΑΚΕΛΑΡΗΔΕΣ “ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ” ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 48 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΣΠΙΤΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ!!

1.Δείτε τα τρία γεγονότα που συγκλόνισαν την κοινή γνώμη με πρωταγωνιστές “κακόμοιρους μετανάστες”
Ύδρα: Η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας για το ΑΓΡΙΟ φονικό που ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ τη κοινή γνώμη.
Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας

Εξιχνιάσθηκε άμεσα, μετά από συστηματική και εμπεριστατωμένη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Ύδρας, η ανθρωποκτονία 67χρονου ημεδαπού και η ληστεία σε βάρος του ίδιου και της 58χρονης ημεδαπής συζύγου του, πράξεις που διαπράχθηκαν πρώτες πρωινές ώρες της 16-8-2015 στην Ύδρα.
Δράστες είναι εννέα (9) αλλοδαποί, υπήκοοι Γεωργίας, εκ των οποίων συνελήφθησαν επτά (7) άνδρες, ηλικίας 27, 29, 30, 34, 35, 36 και 42 ετών, ενώ αναζητούνται μία γυναίκα και ένας άνδρας, συνεργοί τους. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ανθρωποκτονία από πρόθεση και ληστεία, κατά συρροή και κατά συναυτουργία.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τα ξημερώματα της 16-8-2015, οι δράστες εισήλθαν στην οικία του ζεύγους και με τη χρήση βίας τους ακινητοποίησαν, τους δέσμευσαν και τους φίμωσαν. Στη συνέχεια, προέβησαν στην έρευνα των χώρων του σπιτιού και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, κοσμήματα και δύο (2) κινητά τηλέφωνα.
Οι συλληφθέντες, πριν αποχωρήσουν από την οικία, εξανάγκασαν την 58χρονη να πιει υγρό άγνωστης χημικής σύστασης, με αποτέλεσμα να της προκαλέσει ζάλη και να απελευθερωθεί λίγες ώρες αργότερα
Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, ο θάνατος του 67χρονου προήλθε πιθανότατα από ασφυξία.
Όπως διαπιστώθηκε μετά από μεθοδική έρευνα, οι πέντε (5) εκ των συλληφθέντων, αμέσως μετά από τη ληστεία, απόπλευσαν με μισθωμένο ταχύπλοο σκάφος (ταξί) με προορισμό την Αίγινα, ενώ τα δύο (2) άτομα που αναζητούνται, αποχώρησαν με τον ίδιο τρόπο για την Βάρκιζα παραλαμβάνοντας τα χρήματα και τα κλοπιμαία. Οι άλλοι δύο (2) συλληφθέντες, εντοπίστηκαν στο λιμάνι της Ύδρας κατά την προσπάθεια τους να διαφύγουν.
Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν σήμερα το μεσημέρι στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.
Ο 19χρονος και ο 21χρονος ομολόγησαν την αποτρόπαια πράξη τους – Ο ηλικιωμένος έπεσε νεκρός μετά από αρκετές μαχαιριές
Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία που διαπράχθηκε με ιδιαίτερη βιαιότητα στις 13.08.2015 σε βάρος 71χρονου ημεδαπού, στις Μοίρες Ηρακλείου.
Για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν, στο πλαίσιο συντονισμένων αστυνομικών ερευνών και αναζητήσεων, στο Ηράκλειο, δύο αλλοδαποί υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 21 και 17 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία -κακουργηματικού χαρακτήρα- για ανθρωποκτονία.
Ο 71χρονος είχε βρεθεί νεκρός από συγγενικό του πρόσωπο, στην οικία του, το μεσημέρι της 13.08.2015, ενώ στο σημείο μετέβησαν Ιατροδικαστής, καθώς και αρμόδιο συνεργείο του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, για αυτοψία και εξερεύνηση του χώρου.
Από την αστυνομική έρευνα που διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών , προέκυψε ότι οι δύο δράστες, μετέβησαν στην οικία του 71χρονου με σκοπό την κλοπή, περίπου τα μεσάνυχτα 12 προς 13 Αυγούστου 2015.
Κατά το χρόνο που είχαν εισέλθει στην οικία, έγιναν όμως αντιληπτοί από τον 71χρονο και στη συνέχεια, αφού τον ακινητοποίησαν, με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου (μαχαιριού) τον τραυμάτισαν θανάσιμα, καταφέρνοντάς του, με ιδιαίτερη σκληρότητα, πολλαπλά χτυπήματα σε διάφορά σημεία του σώματός του.
Κατά τη διενεργούμενη προανάκριση, συνελήφθη και 38χρονη αλλοδαπή υπήκοος Βουλγαρίας ,μητέρα του 17χρονου,για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.
Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.
Σε κατάσταση αμόκ βρισκόταν το μεσημέρι εργάτης από τη Συρία, μέλος συνεργείου… που εκτελούσε εργασίες σε πολυκατοικία στη λεωφόρο Παπαναστασίου, στο Ηράκλειο…
Εκνευρισμένος, πιθανότατα για θέματα ωραρίου, ο εργάτης βγήκε εκτός εαυτού και σαν ταύρος εν υαλοπωλείο κινήθηκε εναντίον των συναδέλφων του!
Ήταν τέτοιο το μένος του μάλιστα, που χτύπησε ένα συνάδελφό του με ένα σίδερο, ενώ έσπρωξε και έριξε έναν άλλο από την οικοδομή στην οποία εργάζονταν. Την υπόθεση ερευνά η αστυνομία.
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...