loading...

Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

Ώρες τρόμου για ανήλικο μέσα στο σπίτι του ! Πέντε ληστές τον απείλησαν και του πήραν λαπτοπ και λεφτά – Η "συνάντηση" με τη μητέρα του!

Όμηρος στα χέρια ληστών ένας ανήλικος μέσα στο σπίτι του
- Το απόγευμα της Κυριακής μπήκαν στη μονοκατοικία στη Νέα Πέραμο οι πέντε ληστές
- Υπό την απειλή όπλου πήραν από το αγόρι ένα λαπτοπ και άγνωστο χρηματικό ποσό
- Ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τη μητέρα του παιδιού!
Στιγμές αγωνίας και τρόμου μέσα στο ίδιο του το σπίτι έζησε, το απόγευμα της Κυριακής, ένα ανήλικο αγόρι όταν πέντε άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι του στη Νέα Πέραμο.

Την ώρα της εισβολής στη μονοκατοικία, το απόγευμα της Κυριακής, οι γονείς του αγοριού απουσίαζαν και το παιδί ήταν μόνο του.

Οι δράστες δεν δίστασαν να απειλήσουν με πιστόλι το παιδί, αναγκάζοντας το να τους δώσει ένα λάπτοπ και κάποια χρήματα, άγνωστο ακόμη πόσα, βρίσκονταν στο σπίτι. 

Η ειρωνεία της τύχης είναι πως την ώρα που οι δράστες έφευγαν από το σπίτι, έχοντας αφήνει τρομοκρατημένο το αγόρι, επέστρεφε η μητέρα του παιδιού! Ήταν τόση η βιασύνη των ληστών να εγκαταλείψουν τον τόπο του εγκλήματος, που τράκαραν με το αυτοκίνητο της μητέρας!
Από τη σύγκρουση, έπεσε η πινακίδα κυκλοφορίας του αυτοκινήτου των δραστών. Λίγη ώρα μετά, η αστυνομία εντόπισε το αυτοκίνητο εγκαταλειμμένο και πλέον ερευνάται αν είχε κλαπεί και πότε. 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ - ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

newsit.gr


loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...