loading...

Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

Πανικός στην «Καθημερινή»: Οι Έλληνες αγρότες θα ψηφίσουν μαζικά Χρυσή Αυγή! ΒΙΝΤΕΟ.

Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, λέει ο θυμόσοφος Λαός μας και αυτό φαίνεται πως εξηγεί την ακατάσχετη αρθρογραφία της φιλελεύθερης και μνημονιακής φυλλάδας «Καθημερινή», η οποία περιστρέφεται γύρω από ένα σενάριο τρόμου για το πολιτικό και εκδοτικό κατεστημένο: την εκρηκτική άνοδο της Χρυσής Αυγής!
Μετά, λοιπόν, τους Παπαχελά και Μανδραβέλη, ο αρθρογράφος της εφημερίδας Άγγελος Στάγκος προχωρά σε μια εκτίμηση-ομολογία η οποία και θα αποτελέσει την καταλυτική εξέλιξη των επερχόμενων εκλογών. Ο αρθρογράφος εκτιμά μεν ότι ο Σύριζα θα είναι πρώτο κόμμα στις εκλογές, κρούει δε τον κώδωνα του κινδύνου για μια πραγματικότητα η οποία συμβαίνει ήδη στην ελληνική επαρχία:
«Το ερώτημα είναι βέβαια η επαρχία, καθώς ο αγροτικός πληθυσμός θεωρείται «κινούμενη άμμος» και υπάρχουν ήδη ενδείξεις μετακινήσεων προς τους Λαφαζαναίους και τη «Χρυσή Αυγή», που μέλη της έχουν αρχίσει πάλι τις ομαδικές εμφανίσεις με μαύρες στολές και σημαίες του κόμματος»!
Οι Λαφαζαναίοι βεβαίως, είναι ένας πλεονασμός του αρθρογράφου της Καθημερινής προκειμένου να μην ομολογήσει την πλήρη αλήθεια την οποία αποδίδει μονάχα κατά το ήμισυ: ο αγροτικός κόσμος έχει ήδη συνειδητοποιήσει πως η Χρυσή Αυγή είναι η πολιτική του ασπίδα απέναντι στα αντεθνικά Μνημόνια της Αριστεράς και της ψοφοδεξιάς!
Κατά πως γράφει μάλιστα ο Α. Στάγκος, η στήριξη των Ελλήνων Αγροτών στη Χρυσή Αυγή δεν είναι ένα δυσάρεστο ενδεχόμενο που πιθανόν θα πραγματοποιηθεί, αλλά αντίθετα «υπάρχουν ήδη ενδείξεις μετακινήσεων του αγροτικού πληθυσμού προς τη Χρυσή Αυγή»!
Υπενθυμίζουμε ότι ο Αρχηγός του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Ν.Γ.Μιχαλολιάκος, ήταν ο μόνος πολιτικός Αρχηγός ο οποίος εντός της Βουλής όχι μόνο υπερασπίστηκε τους Αγρότες έναντι των μέτρων του Μνημονίου της Αριστεράς που θα θέσουν ταφόπλακα στην ελληνική αγροτική παραγωγή, αλλά επιπλέον μετέφερε προς όλο τον Ελληνικό Λαό τα δίκαια αιτήματα της Εθνικής Επιτροπής Αγροτών, τα οποία τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου και τα κανάλια επιχείρησαν να θάψουν!
Η Χρυσή Αυγή πιστή στη διακήρυξη της αναγκαιότητας για επιστροφή στην Εθνική Παραγωγή, δεν διαπραγματεύεται τον αφανισμό της Ελληνικής Αγροτιάς: Οι Έλληνες Αγρότες είναι η Ψυχή του Ελληνικού Έθνους!
Ευάγγελος Καρακώστας



loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...