loading...

Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

ΑΧΑΪΑ: Ο Γιάννης Λαϊνιώτης εξηγεί τους λόγους για την παραίτηση του από τους ΑΝ.ΕΛ.

«Μετά από 3,5 χρονιά παρουσίας στην πρώτη γραμμή του αγώνα στην Αχαΐα, στο κίνημα των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» ως ιδρυτικό μέλος αυτού και μετά και την σημερινή απόφαση του προέδρου του κινήματος κ. Πάνου Καμένου άλλα και της Κοινοβουλευτικής Ομάδος για στήριξη στην Κυβέρνηση και ψήφισή της επαχθούς και εξαθλιωτικής δανειακής συμφωνίας-μνημόνιο και συναισθανόμενος όλα όσα έχουν προηγηθεί τα 3,5 αυτά χρόνια, υποβάλλω την παραίτηση μου από το κίνημα των ΑΝ.ΕΛ.
Ευχαριστώ τον πρόεδρο και το Κίνημα για την όμορφη και αγωνιστική πορεία όλων αυτών των χρόνων και δηλώνω ότι δεν κρατώ κακία σε κανέναν, αντιθέτως τους έχω όλους στην καρδιά μου!
Στη δημοκρατία, η διαφορετική άποψή και η αντίθετη κρίση των πραγμάτων είναι αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε πολίτη άλλα και πολίτικου!
Εύχομαι στο κίνημα που αγάπησα, πίστεψα και αγωνίστηκα ως απλός στρατιώτης για τις αρχές και τις άξιες των Ελλήνων, να βρει τον δρόμο του και να καταγράψει πολίτικες επιτυχίες! Ίσως κάποια στιγμή και υπό προϋποθέσεις να ξανασυναντηθούν οι δρόμοι μας, πάντα όμως με γνώμονα το εθνικό συμφέρον και το αύριο των παιδιών μας!»
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...