loading...

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΩPΑ δήλωση ΒΟΜΒΑ Πούτιν …»Θα σταματήσω τις ΣΦΑΓΕΣ των Χριστιανών ακόμα και με…ΠΟΛΕΜΟ.Βίντεο.

Ο Πούτιν δείχνει διατεθειμένος να υπερασπιστεί και να προστατέψει τους Χριστιανούς στη Συρία, που σφάζονται από τους τζιχαντιστές.
Έτσι συνομίλησε τηλεφωνικά με τον Ασάντ και του εξέφρασε τις ανησυχίες του, για όλα αυτά που γίνονται κατά των Χριστιανών. Επίσης άλλη μια κίνηση που δείχνει πως η Ρωσία του Πούτιν είναι έτοιμη να υπερασπιστεί τις χριστιανικές αξίες, είναι πως χορήγησε σε 50.000 Χριστιανούς υπηκοότητα.
Όλα αυτά ταιριάζουν και με μια παλαιότερη ομιλία του Πούτιν στην οποία είχε πει «Μια σημαντική πρόκληση για τη Ρωσία συνδέεται με γεγονότα που διαδραματίζονται στον κόσμο. Είναι όψεις που εντάσσονται στην εξωτερική πολιτική και την ανθρώπινη ηθική.
Μπορούμε να δούμε πως οι ευρωατλαντικές χώρες πετούν τις ρίζες τους, ακόμη και τις χριστιανικές τους ρίζες, που αποτελούν τη βάση του δυτικού πολιτισμού. Αρνούνται αρχές ηθικής, εθνικές παραδόσεις, χριστιανικές παραδόσεις, πολιτισμό. Φτιάχνουν κανόνες που εξισώνουν την οικογένεια με τους δεσμούς μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου, την πίστη στο Θεό με την πίστη στον σατανά»…
H Ρωσία κλιμακώνει την εμπλοκή της στον συριακό εμφύλιο.
Με την προσφυγική κρίση να βρίσκεται στο «μικροσκόπιο» των διεθνών ΜΜΕ, ο εμφύλιος πόλεμος στη Συρία, ο οποίος μαίνεται από την άνοιξη του 2011, συγκεντρώνει εκ νέου πάνω του τα φώτα της επικαιρότητας- ειδικά μετά τις αναφορές περί αυξανόμενης ρωσικής εμπλοκής, που προκαλούν ΕΝΤΟΝΟΥΣ προβληματισμούς στη Δύση.
Πρόσφατες μάλιστα αναφορές και εικόνες από τη Συρία, φέρονται να υποδεικνύουν ότι η Ρωσία εντείνει την παρουσία/ εμπλοκή της στον εμφύλιο, στηρίζοντας το καθεστώς του προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ: Ειδικότερα, λογαριασμός στο Twitter που συνδέεται με το Μέτωπο Αλ Νόσρα (συνδέεται με την Αλ Κάιντα) δημοσιοποίησε τέσσερις φωτογραφίες φερόμενων ρωσικών αεροσκαφών, περιλαμβανομένου ενός SU-34 και ενός drone. Σύμφωνα με το συγκεκριμένο account, τα αεροσκάφη εθεάθησαν πάνω από την επαρχία Ιντλίμπ, που έχει γίνει θέατρο σκληρών μαχών. 

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν τελικά βαρέθηκε τη μπλόφα του Ομπάμα στη Συρία και αποφάσισε να αναλάβει δράση. Ο Ρώσος Πρόεδρος μπαίνει στη μάχη ενάντια στο «Ισλαμικό Κράτος» (ISIS) με στόχο την προστασία των Χριστιανών της Συρίας και την παντελή εξαφάνιση του…

takaluteraedo.blogspot.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...