loading...

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΛΗΚΑΡΟΣ ΕΤΩΝ 72... ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΜΕ ΜΠΑΛΤΑ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΝΑ ΛΗΣΤΕΨΕΟΥΝ...!!!

Οι δύο δράστες έθεσαν σε εφαρμογή το σχέδιό τους αλλά τα πράγματα δεν κύλησαν όπως φαντάζονταν...

Με μπαλτά κυνήγησε 72χρονος, τους δύο ληστές που αποπειράθηκαν προχθές βράδυ (28-11-2015) να ληστέψουν το μίνι μάρκετ της γυναίκας του, στο Μεσοχώρι (Μυλόγουστα) Ελασσόνας. Οι δύο ληστές, ένας 22χρονος Αλβανός που συνελήφθη και ο συνεργός του που αναζητείται, στις 21.00 το βράδυ μπήκαν στο μίνι μάρκετ της 64χρονης και με την απειλή μαχαιριού ζήτησαν τις εισπράξεις από την ταμειακή μηχανή.

Ο 72χρονος όχι μόνο δεν τους έδωσε τα χρήματα, αλλά κρατώντας τον μπαλτά, τους έτρεψε σε φυγή και στη συνέχεια πρόλαβε μάλιστα, χτυπώντας με τον μπαλτά, να σπάσει τον παρμπρίζ του αυτοκινήτου με το οποίο διέφυγαν οι δράστες.

Από τους ελέγχους της ΕΛ.ΑΣ., λίγη ώρα αργότερα, το αυτοκίνητο των δραστών εντοπίσθηκε εγκαταλελειμμένο σε αγροτικό δρόμο έξω από το Δαμάσι Τυρνάβου για να συλληφθεί στη συνέχεια, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, ένας 22χρονος Αλβανός. Ο 22χρονος αναγνωρίσθηκε από τον 72χρονο Ελασσονίτη ενώ από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας, αναζητείται για να συλληφθεί ο άγνωστος, προς το παρόν, συνεργός του.

Ο 22χρονος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας αφού σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για απόπειρα ληστείας και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία
Το διαβάσαμε εδω.
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...