loading...

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

ΡΟΜΠΕΕΕΕΕΣ! ΤΟ… ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΚΟΥΚΟΥΕ ΨΗΦΙΣΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΟΥ ΠΝΙΓΜΕΝΟΥ ΣΤΑ ΧΡΕΗ ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗΣ!

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος
Τις προηγούμενες ημέρες, μόλις το κόμμα- μακρύ χέρι του σάπιου συστήματος και του αδηφάγου κεφαλαίου τόλμησε να υπονοήσει κάτι περί «αφεντικών» (!!!) του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής –εννοώντας το «κεφάλαιο», έτσι γενικά κι αόριστα, όπως κάνουν πάντα- τους καλέσαμε να πούνε –άμα τους βαστάει!- έστω κι ένα όνομα ολιγάρχη, σε ανάρτηση με τον ενδεικτικό τίτλο «Κουκουέδες πέστε «Μπόμπολας» άμα σας βαστάει». Φυσικά, το… τιμημένο έκανε την πάπια!
Ως γνωστόν, μετά τα μεσάνυχτα, πέρασε και το νέο πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα του τρίτου αριστερού Μνημονίου. Το φαινομενικά περίεργο, ήταν ότι οι σπαγκοραμμένοι του Περισσού ψήφισαν τα… μισά άρθρα (την επόμενη να πετάξουν τις μάσκες και να τα ψηφίσουν όλα!). Μεταξύ αυτών και το άρθρο 53. Το οποίο ήταν το μόνο που υπερψήφισαν όλοι ανεξαιρέτως οι βουλευτές της νουδούλας, όλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (με τιμητική εξαίρεση την Άννα Βαγενά), όλοι οι βουλευτές του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, όλοι οι βουλευτές του Ποταμιού και όλοι οι βουλευτές του… αντιδιαπλεκόμενου μορφώματος Λεβέντη. Τέτοια σύμπνοια πέρα ως πέρα; Πολύ περίεργη, ε; Γιατί άραγε; Τι ήταν αυτό που ένωσε όλες τις πλευρές του… συνταγματικού τόξου, από την άκρα αριστερά μέχρι την ψοφοδεξιά;
Το Μέγαρο Μουσικής (του ολιγάρχη Ψυχάρη) φυσικά! Καθώς το συγκεκριμένο άρθρο προβλέπει παράταση της προστασίας από τους πιστωτές και την παροχή φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας για όλες τις πράξεις και άλλα πολλά και ευεργετικά, στο χρεωμένο μέχρι το λαιμό (με 245 εκατομμύρια ευρώ) Μέγαρο Μουσικής, του κομμουνιστή ολιγάρχη Ψυχάρη – γιού στελέχους του ΚΚΕ, παρολίγον βαφτισιμιού του Ζαχαριάδη, παλιού δημοσιογράφου της «Αυγής» (όταν το ΚΚΕ ήταν παράνομο και κρυβόταν μέσα στην ΕΔΑ) και τέλος παλιού μέλος του Ελληνο-σοβιετικού Συνδέσμου Φιλίας.
Αυτά και σκασμός κουκουέδες λακέδες των αφεντικών!
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...