loading...

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Σοκ από την φρικιαστική δράση παιδόφιλου στον Πειραιά!

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι αποκαλύψεις γύρω από τη δράση ενός 33χρονου παιδόφιλου που συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη στον Πειραιά για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και αποπλάνηση παιδιών κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.
Μια ημέρα πριν από τη σύλληψή του, ο δράστης ασέλγησε σε βάρος ενός μικρού κοριτσιού, το οποίο προσπάθησε να δελεάσει με ένα μικρό χαρτζιλίκι προκειμένου να τον ακολουθήσει στο σπίτι του.
Λίγες ώρες αργότερα, έγινε αντιληπτός στο ίδιο σημείο του Πειραιά και προσήχθη από κληθέντες  αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης.
Από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, διαπιστώθηκε ότι το ανθρωπόμορφο «τέρας» είχε προβεί κατ΄ επανάληψη σε ασελγείς πράξεις και προτάσεις σε βάρος της συγκεκριμένης κοπέλας, καθώς και σε βάρος άλλων δύο ανήλικων κοριτσιών στην ίδια περιοχή.
Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε  στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά, ο οποίος τον παρέπεμψε για κύρια ανάκριση σε Τακτικό Ανακριτή.

loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...