loading...

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

«Πάγωσαν» οι Ορθόδοξοι Ρώσοι, από το ψήφισμα της ελληνικής βουλής για το «σύμφωνο συμβίωσης» των ομοφυλοφίλων ( ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥΤΙΝ)

Με μεγάλη θλίψη ο ρωσικός τύπος αναφέρει την «παρεκτροπή» της ορθόδοξης Ελλάδος να αποδεχθεί μέσω του κοινοβουλίου της, την «δημιουργία»...
Με μεγάλη θλίψη ο ρωσικός τύπος αναφέρει την «παρεκτροπή» της ορθόδοξης Ελλάδος να αποδεχθεί μέσω του κοινοβουλίου της, την «δημιουργία» μια άνομης μορφής της οικογένειας, αλλάζοντας ηθικούς νόμους χιλιάδων ετών ετών και μαρτυρίου 10.000 Αγίων.
Με έναν νόμο , ο οποίος παρέχει στους ομοφυλόφιλους το δικαίωμα της διαδοχής και  της απόληψης  κρατικών ενισχύσεων όπως είναι η σύνταξη  , εγκρίθηκε με συντριπτική πλειοψηφία κατά τη σύνοδο της ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων.
Μόνο η ελληνική ορθόδοξη εκκλησία αντιτάχθηκε στο τρομερό αυτό νομοθέτημα που αναστάτωσε την ήδη  δοκιμαζόμενη ελληνική κοινωνία, αναφέρουν τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδα Ιερώνυμος, μιλώντας την Τρίτη στο Ναύπλιο δήλωσε « Μήπως  όλοι αυτοί δεν είναι  παιδιά του Θεού; Είναι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αυτό που κάνουν είναι σωστό.  Η Εκκλησία έχει τις  δικές της  πεποιθήσεις. Όσοι πιστεύουν στην Εκκλησία αυτά τα πράγματα δεν τα αποδέχονται. Αυτό  είναι μια απόκλιση από τη ζωή», κατέληξε ο ίδιος.
Ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικόλαος δημοσίευσε ένα άρθρο στο οποίο ανέφερε ότι μόλις λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα, θα εγκριθεί ένας νόμος , «εντελώς ξένος στα  ήθη μας , και εντελώς ασύμβατος  με την κοινή λογική, ιδιαίτερα προκλητικός για το θεσμό της οικογένειας και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας».
Σε ένδειξη διαμαρτυρίας κατά των δηλώσεων των μητροπολιτών το απόγευμα της Τρίτης αρκετοί ομοφυλόφιλοι πραγματοποίησαν έξω από την καθεδρικό Ναό των Αθηνών, διαμαρτυρία  με την αφίσα «Η αγάπη δεν είναι μια αμαρτία.»
Ομοφυλόφιλοι  με  ενδυμασία των ιερέων αγκαλιαζόντουσαν και φιλιόντουσαν προκλητικά , ενώ τους επιτέθηκαν εξοργισμένοι Έλληνες πολίτες για την προκλητική στάση τους.
Σύμφωνα με το ρωσικό δημοσίευμα, τα τεκταινόμενα στην Ορθόδοξη Ελλάδα «ταξίδεψαν» παντού όπου υπάρχουν Χριστιανοί Ορθόδοξοι σε όλον τον κόσμο. Την ίδια στιγμή που στην Συρία χιλιάδες Συρο-ορθόδοξοι χριστιανοί γίνονται μάρτυρες της πίστης τους  , εμείς ασχολούμαστε με τα  δήθεν δικαιώματα μιας μικρής μειοψηφίας ανθρώπων.
Με τα δικαιώματα και την πίστη  της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού, ποιος Έλληνας πολιτικός θα ασχοληθεί;
Το νομοσχέδιο αυτό προκάλεσε εκτεταμένη συζήτηση στην ελληνική  κοινωνία. Σε σχέση με τους ισχυρισμούς ότι η ομοφυλοφιλία ήταν κοινό χαρακτηριστικό  στην αρχαία Ελλάδα, δημοσιεύτηκε  μια σειρά από αποσπάσματα από το νόμο του Σόλωνα,  στην  αρχαία Αθήνα στις αρχές του 6ου π.Χ. αιώνα.
Αυτός ο νόμος , ειδικότερα, απαγορεύει στους ομοφυλόφιλους να είναι άρχοντες, ιερείς, δικηγόροι στο δικαστήριο, και γενικά να ασκούν τα  οποιαδήποτε καθήκοντά του στην αθηναϊκή πολιτεία, Οι δε  παραβάτες αντιμετώπιζαν  αυστηρότατες τιμωρίες.
Ο νόμος για το σύμφωνο συμβίωσης   ψηφίστηκε με συντριπτική πλειοψηφία στην αίθουσα της ολομέλειας. Στην ψηφοφορία συμμετείχαν 249 βουλευτές από τους 300.
Υπέρ ψήφισαν  194 βουλευτές, από τον ΣΥΡΙΖΑ , το ΠΑΣΟΚ, το «Ποτάμι» και την Ένωση Κεντρώων. ενώ 55 βουλευτές ψήφισαν κατά, από τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» (ΑΝΕΛ ), την  «Χρυσή Αυγή» και το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος.
Στην  «Νέα Δημοκρατία» ορισμένοι βουλευτές δεν υποστήριξαν το νόμο, διότι, κατά τη γνώμη τους, δεν  διευκρινίζονται επαρκώς τα  θέματα γάμου, της υιοθεσίας και της ιθαγένειας.Λόγω της αντίδρασης της ελληνικής κοινωνίας το  ελληνικό Υπουργείο Δικαιοσύνης,  διευκρίνισε ότι το σύμφωνο συμβίωσης δεν αφορά  το θέμα της υιοθεσίας παιδιών.
Ο Βουλευτής των ΑΝΕΛ , Κώστας Κατσίκης, είπε ότι ο νόμος έρχεται σε αντίθεση με τις πατριωτικές και θρησκευτικές πεποιθήσεις της ελληνικής κοινωνίας, στην οποία οι ομοφυλόφιλοι αποτελούν  μια «σεξουαλικά παρεκκλίνουσα μικρή ομάδα ανθρώπων ».
Υπενθυμίζεται ότι το 2013, το  ευρωπαϊκό δικαστήριο έκρινε ότι το αστικό δίκαιο της Ελλάδας παραβιάζει την Ευρωπαϊκή Σύμβαση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, διότι οι νόμοι της χώρας δεν προβλέπουν  την δυνατότητα νομικής κατοχύρωσης  για τους ομοφυλόφιλους.
Σε άρθρο μας στο pentapostagma.gr, με τίτλο: «Στόχος» οι απανταχού ευρισκόμενοι χριστιανοί για τους ισλαμιστές φονιάδες, γράφουμε εδώ και καιρό ότι, «υπαριθμόν ένα» στόχος σε όλον τον κόσμο, είναι οι χριστιανοί και μόνο αυτοί, τελικά.
Η νέα τάξη πραγμάτων  επιθυμεί τον αφανισμό όλων των χριστιανών, σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου. Με όλα τα μέσα παντού σε όλον τον κόσμο , οι Χριστιανοί αποτελούν το «θύμα» της νέας τάξης.
Η πολιτισμένη Ευρώπη , αποχριστιανοποιείται συστηματικά , ειδικά με την λαθραία είσοδο τόσων χιλιάδων μουσουλμάνων μεταναστών.Όλα θέλουν να τα αλλάξουν , αλλά δεν πρόκειται να το πετύχουν. Θα βγουν νέοι ηγέτες  κοντά σε αυτούς που μάχονται για τον χριστιανισμό,  όπως ο νυν Πρόεδρος της Ρωσίας. Στο τέλος, όλοι αυτοί οι ταγοί της ανομίας,   θα ηττηθούν κατά κράτος και θα γυρίσουν πίσω από εκεί που « ήρθαν».    
  


πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2015/12/%cf%80%ce%ac%ce%b3%cf%89%cf%83%ce%b1%ce%bd-%ce%bf%ce%b9-%ce%bf%cf%81%ce%b8%cf%8c%ce%b4%ce%bf%ce%be%ce%bf%ce%b9-%cf%81%cf%8e%cf%83%ce%bf%ce%b9-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%bf-%cf%88%ce%ae.html#ixzz3vDIEeXRg



loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...