loading...

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

ΠΟΥΤΙΝ: Ο Παγκόσμιος "φονέας" των κίναιδων - "Η ΡΩΣΙΑ δεν θα παρακμάσει σαν την Δύση που τιμά την ανωμαλία"














                   Η Ρωσία αναγνωρίζει μόνο τον γάμο μεταξύ άντρα και γυναίκας. Γάμος ομοφυλόφιλων, σύμφωνο συμβίωσης ή άλλες πολιτικές ρυθμίσεις δεν υπάρχουν. Δεν επιτρέπεται στους ομοφυλόφιλους να έχουν την υιοθεσία παιδιών.

Ο Ρώσος υπουργός δικαιοσύνης κατά την συνάντηση του με τον πατριάρχη Κύριλλο της Ρωσικής ορθόδοξης εκκλησίας την ημέρα της Ορθοδοξίας δήλωσε ότι η Ρωσία πάντα θα ζητά την συμβουλή και την άδεια της εκκλησίας προκειμένου να περάσει έναν νόμο και πως η Ρωσία δεν θα παρακμάσει ποτέ ηθικά σαν την δύση για να τιμά το αφύσικο αλλά θα προστατέψει τις πατροπαράδοτες αξίες, τονίζοντας το χρέος του κράτους να παραδώσει μια κοινωνία με τις αξίες αμετάβλητες και άθικτες από όπως ακριβώς τις παρέλαβαν.
Το 85% των Ρώσων θεωρούν μη αποδεκτή την ομοφυλοφιλία
Είναι γεγονός ότι τις απόψεις του υπουργού δικαιοσύνης της Ρωσίας, ενστερνίζεται και η κοινή γνώμη η οποία είναι κάθετα αντίθετη στα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων. Το 2014 σε δημοσκόπηση της Ε.Ε παρατηρήθηκε ότι το 91% των Ρώσων δήλωσε ότι δεν εγκρίνει τον ομοφυλοφιλικό γάμο, το 85% δήλωσε ότι δεν πρέπει η ομοφυλοφιλία να γίνει αποδεκτή από την κοινωνία και το 82% χαρακτήρισε την ομοφυλοφιλία ως ασθένεια που όμως πιστεύουν ότι θεραπεύεται. Μόλις το 8% δήλωσε ότι η ομοφυλοφιλία πρέπει να γίνει αποδεκτή από την κοινωνία και μόνο το 6% δήλωσε ότι εγκρίνει τον ομοφυλοφιλικό γάμο και την υιοθέτηση παιδιού.
Ο Πουτιν βάζει «φρένο» στους γκέι
Το μεγάλο ΟΧΙ έχει πει στην εξάπλωση της ομοφυλοφιλίας ο ίδιος ο Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, με νομοθέτημα εντελώς αντίθετο από αυτό που ισχύει στην Δύση και με αυτό που επέβαλλαν τώρα και στην Ελλάδα.
Ο Ρώσος πρόεδρος, ηγέτης μιας από τις δύο ισχυρότερες χώρες του κόσμου, όχι μόνο δεν νομοθέτησε τη «συμβίωση των ομοφύλων», αλλά πέρασε πρόσφατα, στα τέλη καλοκαιριού, νόμο που ποινικοποιεί την προπαγάνδα «υπέρ της Ομοφυλοφιλίας σε ανήλικους», ώστε να υπάρξει αναχαίτιση της εξάπλωσης και νομιμοποίησης του καταστροφικού αυτού πάθους, που εξοργίζει Θεό και ανθρώπους, για να προστατευτούν τα παιδιά και η οικογένεια στη Ρωσία από τα στραβά και ανάποδα που έχουν διαφθείρει και σαπίσει κυριολεκτικά τη Δύση.
Ο Νόμος προβλέπει μέχρι και τρία χρόνια φυλάκιση αλλά και πολύ τσουχτερά πρόστιμα για πρόσωπα και ΜΜΕ ή επιχειρήσεις που τυχόν προπαγανδίζουν υπέρ της ομοφυλοφιλίας. Παράλληλα, απαγορεύονται οι περίφημες… παρελάσεις «Gay Pride» . Μάλιστα ο Ρώσος ηγέτης είχε δηλώσει πως η χώρα του «αρνείται την στείρα, λεγόμενη ανοχή, που δεν κάνει διάκριση ανάμεσα στα δύο φύλα. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι στον κόσμο υποστηρίζουν τη θέση μας, που συνοψίζεται στην υπεράσπιση των παραδοσιακών αρχών που αποτελούν εδώ και χιλιετίες την ηθική και πνευματική βάση του πολιτισμού κάθε λαού».
Βρετανικά δημοσιεύματα ήθελαν, μάλιστα, τον Ρώσο Πρόεδρο να απαγορεύει σε ομοφυλόφιλους και τρανσέξουαλ να αποκτούν άδεια οδήγησης στη Ρωσία. Η ρωσική κυβέρνηση θεωρούσε ότι όσοι έχουν «ψυχικές και σεξουαλικές διαταραχές» (μεταξύ αυτών επιδειξίες και ηδονοβλεψίες) δεν πρέπει να οδηγούν, καθώς σύμφωνα με τις αρχές αποτελούν τους βασικούς λόγους αύξησης των τροχαίων ατυχημάτων.
Ανάμεσα στις προθέσεις της ρωσικής κυβέρνησης ήταν και η δημιουργία μιας «αστυνομίας ηθών» στην Αγία Πετρούπολη, η οποία μάλιστα θα μπορεί να κάνει και εφόδους σε gay bar της πόλης. Επιπλέον είχε ζητηθεί από τον βουλευτή Βιτάλι Μιλόνοφ να κλείσουν οι αρχές το Facebook, υποστηρίζοντας ότι στις σελίδες του γίνεται ομοφυλοφιλική «προπαγάνδα», καθώς αναρτώνται εκεί φωτογραφίες στα χρώματα του ουράνιου τόξου.
Απόψεις των ρωσικών πολιτικών κομμάτων
Ο ομοσπονδιακός νόμος για την απαγόρευση gay προπαγάνδας ψηφίστηκε ομόφωνα από τη Ρωσική Δούμα (νομοθετικό σώμα) με όλους τους βουλευτές να ψηφίζουν υπέρ. Λίγα πολιτικά κόμματα τα οποία βρίσκονται εκτός κοινοβουλίου και τα οποία έχουν ιδιαίτερα χαμηλά ποσοστά( κάτω από 1-2%) έχουν εκφράσει περιορισμένη υποστήριξη προς τους ομοφυλόφιλους, ενώ τα μεγάλα κόμματα με κοινοβουλευτική εκπροσώπηση έχουν πάρει θέση κατά των ομοφυλόφιλων και των δικαιωμάτων τους.
Αντιδράσεις
Ο νόμος της Ρωσίας που απαγορεύει την gay προπαγάνδα, προκάλεσε, αμέσως μόλις ενεκρίθη, σφοδρές επικρίσεις, κυρίως από τις χώρες της Δύσης. Χαρακτηριστικό ήταν το εξώφυλλο του περιοδικού Advocate (=Συνήγορος) όπου κυκλοφόρησε με τον Ρώσο πρόεδρο… ως νέο Χίλτερ. Το περιοδικό «στόλισε» το άνω χείλος του προέδρου της Ρωσίας με την επιγραφή «άνθρωπος της χρονιάς» η μορφή της οποίας παραπέμπει στο μουστάκι του Αδόλφου Χίτλερ.
Όπως ανέφερε το δημοσίευμα, ο Πούτιν είναι ακόμα πιο αυταρχικός απέναντι στους ομοφυλόφιλους, ενώ επεσήμανε πως για τους Ρώσους πολίτες, ο πρόεδρος θεωρείται πιο ηθικός και από τον ίδιο τον Πατριάρχη Μόσχας Κύριλλο. Το αυτί του Πούτιν, όμως, δεν ιδρώνει από τους Δυτικούς. Ο ίδιος είχε δηλώσει: «Εμείς αναγνωρίζουμε και δεν επιτιθέμεθα στα δικαιώματα των σεξουαλικών μειονοτήτων. Όμως η παραδοσιακή οικογένεια, η υγιής οικογένεια, αποτελεί τη στρατηγική μας επιλογή. Το ένα δεν αποκλείει το άλλο». Μάλιστα ο Ρώσος πρόεδρος πέρασε και στην αντεπίθεση λέγοντας αναφερόμενος στο παράδειγμα κάποιων πολιτειών των ΗΠΑ, όπου η ομοφυλοφιλία θεωρείται ποινικό αδίκημα.
«Οι εκκλησίες που αποδέχονται την ομοφυλοφιλία, προετοιμάζουν τους οπαδούς τους να αποδεχτούν τον Αντίχριστο»
Για την Ορθοδοξία η ομοφυλοφιλία είναι το μεγαλύτερο αμάρτημα, το οποίο μάλιστα, προκάλεσε την καταστρεπτική παρέμβαση του ίδιου του Θεού στα Σόδομα και Γόμορρα. Είναι ένα βαρύ και θανάσιμο πάθος, που όμως όπως όλα τα πάθη γιατρεύεται, συγχωρείται και εξαλείφεται με μετάνοια, εξομολόγηση, επιστροφή και συμμετοχή στην εκκλησιαστική ζωή.
Οι εκκλησίες που έχουν αποδεχτεί ηθικά την ομοφυλοφιλία έχουν απορρίψει τον Χριστιανισμό και προετοιμάζουν τους οπαδούς τους να αποδεχθούν τον Αντίχριστο, σύμφωνα με μία από τις κορυφαίες προσωπικότητες της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας. Μάλιστα, η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία ανακοίνωσε ότι τερματίζει τις «επίσημες επαφές» με την Ενωμένη Προτεσταντική Εκκλησία της Γαλλίας και την Εκκλησία της Σκωτίας, καθώς οι εκκλησίες αυτές εγκατέλειψαν την παραδοσιακή χριστιανική σεξουαλική ηθική.
Στη δήλωσή της, η εκκλησία αναφέρει ότι ο οικουμενικός διάλογος είναι άσκοπος αφότου η Ενωμένη Προτεσταντική Εκκλησία της Γαλλίας τον περασμένο μήνα ψήφισε στο να επιτρέψει σε ποιμένες να χοροστατήσουν σε «γάμους» ατόμων του ίδιου φύλου και η Εκκλησία της Σκωτίας ενέκρινε την χειροτονία ιερέων που βρίσκονται σε ομόφυλα σύμφωνα συμβίωσης.
Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία διέκοψε τους δεσμούς με την Επισκοπική Εκκλησία των ΗΠΑ το 2003, αφότου δέχτηκαν για επίσκοπο έναν ανοιχτά ομοφυλόφιλο. Δύο χρόνια αργότερα, διέκοψαν τις οικουμενικές σχέσεις με τη σουηδική Λουθηρανική Εκκλησία, αφότου επικύρωσε τις τελετές συμφώνων συμβίωσης για ομοφυλόφιλους το 2005.
«Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία διατηρεί τη σταθερή θέση που έχει βάση την Αγία Γραφή και έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι (ο «γάμος» των ομοφυλόφιλων είναι) απαράδεκτος για την ηθική διδασκαλία», αναφέρει η δήλωση. Εκκλησίες που προσφέρονται να “παντρέψουν” ομοφυλόφιλους “ποδοπατούν τις αρχές της παραδοσιακής χριστιανικής ηθικής».
Ο Πατριάρχης Κύριλλος της Μόσχας έχει δηλώσει πολλές φορές ότι ο «γάμος» των ομοφυλόφιλων είναι ασυμβίβαστος με τη χριστιανική διδασκαλία. Ο Πρόεδρος του
Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ, εξηγεί μάλιστα πως «η νομιμοποίηση των συμβιώσεων ατόμων του ίδιου φύλου, η ανεκτική στάση απέναντι στην ευθανασία και την πορνεία, η διαταραχή του μακραίωνου θεσμού του γάμου και της οικογένειας, συνιστούν σαφή απειλή για το μέλλον της ανθρωπότητας».
makeleio.gr

loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...