loading...

Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Κόφτε τα όλα για τους Έλληνες...!!! Μόνο για τους λαθροπιθίκους λεφτά υπάρχουν...!!!«Φρένο» Κατρούγκαλου στην πληρωμή επιδομάτων ΟΓΑ.

Μετά τη δυναμική παρέμβαση των μελών της ομάδας Γονείς με τα χιλιάδες τηλέφωνα που πραγματοποίήσαν διαμαρτυρόμενοι για την πιθανή καθυστέρηση καταβολής της 1ης δόσης στις 22/4 όπως από την 1 Απριλίου πρώτο είχε δημοσιεύσει το www.goneis.info άμεση ήταν από πλευράς του υπουργείου η αποδοχή της άποψης του διοικητή ΟΓΑ για την εν λόγω ημερομηνία πληρωμής των δικαιούχων ακολουθεί η ανακοίνωση ΟΓΑ.
Ρεπορτάζ: Κώστας Μιλόβας.
Με εισήγηση υπουργού Εργασίας Κατρούγκαλου σε συνεννόηση με υπουργείο Οικονομικών επιβάλλουν στον ΟΓΑ να μην προχωρήσει στην καταβολή χρημάτων ενώ το 

αρχείο δικαιούχων έχει ήδη ολοκληρωθεί.


Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι τα οικογενειακά επιδόματα ενδέχεται να μην καταβληθούν πιθανόν στις 22/4 σύμφωνα με πληροφόρηση μου αυτή τη στιγμή!
Στις 12:45 ο διοικητής ΟΓΑ Αθανάσιος Μπακαλέξης αντιλαμβανόμενος ότι η καθυστέρηση με εντολή υπουργείου Εργασίας θα σηκώσει θύελλα αντιδράσεων, ζήτησε συνάντηση με τον υπουργό Εργασίας και αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη η μεταξύ τους κουβέντα 
Επισημαίνουμε  ότι ο ΟΓΑ είναι έτοιμος να καταβάλλει την 1η δόση με δεδομένο ότι εδω και 30 ημέρες η Δ.νση Κλάδου οικογενειακών επιδομάτων έχει ολοκληρωμένο το αρχείο με τους δικαιούχους.
-Για τους βουλευτικούς μισθούς Απριλίου  ωστόσο το κονδύλι έχει ήδη πιστωθεί στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.
– Επικοινωνείτε στα τηλέφωνα και απαιτήστε τα δικαιώματα σας ως γονείς.
Το επίδομα δεν είναι Δωρεά είναι  δίκαιο και νομικά κατοχυρωμένο δικαίωμα μας!
Υπουργείο_Εργασίας:2103368291‪
‎Γραφείο_Πρωθυπουργού: 2103385585 ‪
ΟΓΑ: 213-1519-116 – 213-1519-206
από τον Κώστα Μιλόβα
Το goneis.info εξασφάλισε για όλους τους αναγνώστες του την εφαρμογή υπολογισμού των οικογενειακών επιδομάτων που καταβάλλει ο ΟΓΑ στους δικαιούχους γονείς.
Εύκολα, πολύ γρήγορα και με αξιόπιστους υπολογισμούς μπορείτε να ενημερωθείτε για τα ποσά που σας αναλογούν αρκεί να γράψετε τον αριθμό παιδιών και το συνολικό οικογενειακό δηλωθέν εισόδημα σας.
(αν το τεκμαρτό σας ετήσιο εισόδημα είναι μεγαλύτερο του δηλωθέντος τότε πρέπει να αναγράψετε το ποσό του τεκμαρτού σας)
Η εφαρμογή Υπολογισμού επιδομάτων του goneis.info θα σας ενημερώσει λεπτομερώς για το συνολικό ποσό που δικαιούστε ανά ΜΗΝΑ / ΕΤΗΣΙΩΣ / ΔΟΣΗ
 Για να έρθετε στην ομάδα μας ΓΟΝΕΙΣ στο facebook πατήστε ΕΔΩ

loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...