loading...

Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Περήφανος 'Ελληνας:Ελα 8ώρο βάρδια σε εφημερία στο ΚΑΤ,να κάνεις τον νοσηλευτή Πολάκη και μετά τα λέμε.Να βάλουν λίγο «πλάτη» ακόμη καλεί ο Πολάκης τους νοσηλευτές.

Να βάλουν πλάτη ζήτησε από τους νοσηλευτές ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος βγήκε να μιλήσει στους εξοργισμένους νοσηλευτές που συγκεντρώθηκαν έξω από το υπουργείο Υγείας, ενώ έκανε και πάλι αναφορά στα ΜΜΕ.
 
«Ό,τι αδικίες έχουν γίνει στο παρελθόν, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το διορθώσουμε. Είμαστε από την ίδια όχθη του ποταμιού. Βρισκόμαστε στο μεσοδιάστημα όπου κάποια πράγματα θα αρχίσουν να φαίνονται» είπε ο κ. Πολάκης, ο οποίος διαβεβαίωσε ότι θα γίνουν σύντομα προσλήψεις προσωπικού.
 
Εκείνη την ώρα ακούστηκε από το πλήθος ένα «κι εμείς σ’ αγαπάμε», με τον αναπληρωτή υπουργό να διαβεβαιώνει πως «βάζουμε πλάτη, τρέχουμε και έχουμε βάλει το κεφάλι μας στον ντορβά».
 
«Σας το λέω στα ίσια. Ξέρω τι πλάτη βάζετε, βάλτε λίγη ακόμη. Σας μιλάει ένας άνθρωπος που έχει ξεκινήσει από τα πολύ χαμηλά σκαλοπάτια, δεν ήρθαμε εδώ επειδή είμαστε γόνοι οικογενειών. Δεν περιφρονούμε ποτέ τα κάτω σκαλοπάτια, ξέρουμε από πού είχαμε ξεκινήσει και εκεί θα ξαναγυρίσουμε» τόνισε ο κ. Πολάκης, με μια φωνή να του λέει «πάρε μαχαίρι».
 
«Έχω πάρει και μαχαίρι και μπαλτά και με βρίζει ό,τι ΜΜΕ υπάρχει» απάντησε ο κ. Πολάκης και αποχώρησε.
 - See more at: http://www.pronews.gr/portal/20160527/elliniki-politiki/na-valoyn-ligo-plati-akomi-kalei-o-polakis-toys-nosileytes#sthash.WtAy44D5.dpuf
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...