loading...

Κυριακή 8 Μαΐου 2016

Άρθρο του Τάκη Ασημάκη,συμπατριώτη μας στην Αυστραλία.


ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ !!
Η ελληνική κοινωνία εχει αυτήν την ώρα περισσότερο από ποτέ ανάγκη από έναν γενικό ξεσηκωμό, αφού πρώτα καταλάβει τι φέρνει η αριστερή κυβέρνηση και η λυκοσυμμαχία ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Και παρά το γεγονός ότι είμαστε σίγουροι ότι οι πολιτικοί απατεώνες που μας κυβερνούν κάποια στιγμή θα καθίσουν στο σκαμνί και δεν θα τους σώσει ούτε η δικαιοσύνη που ελέγχουν, ούτε οι off shore με τις οποίες κάνουν δουλίτσες, αυτή την ώρα έπρεπε να δοθεί η μάχη στο πεζοδρόμιο.
Έπρεπε η φωνή λαού να γίνει οργή θεού και μαζί να πέσει κεραυνός και να τους κάψει διότι δεν έχουμε πλέον άλλες αντοχές. Η χούντα Τσίπρα – Καμμένου πρέπει να φύγει κι ας γίνει πρωθυπουργός ακόμη και ο… Λεβέντης. Δεν μας νοιάζει τίποτε παρά μόνο να ξεφύγουμε από τα δεσμά αυτής της άχρηστης παρέας που διαλύει την οικονομία και θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια της χώρας.
Η αριστεροψεκασμένη κυβέρνηση αποφάσισε να απαγορεύσει την είσοδο οποιουδήποτε στον Εθνικό Κήπο όλο το Σαββατοκύριακο, φοβούμενη ότι θα γίνει χαμός στη Βουλή. Το ΠΑΜΕ έχει συγκέντρωση, οι αγρότες απειλούν να κατέβουν στο Σύνταγμα, τα συνδικάτα θα κατεβάσουν κόσμο, όσο μπορούν βεβαίως, και η κυβέρνηση τι κάνει; Απαγορεύει ακόμη και από οικογένειες να μπουν στον Εθνικό Κήπο, έχει βάλει κάγκελα παντού και η Αστυνομία έχει περικυκλώσει το Μέγαρο Μαξίμου και λαμβάνει έκτακτα μέτρα προστασίας της Βουλής. Κι όλα αυτά για λίγους διαδηλωτές, φανταστείτε να είχε ο κόσμος αντοχές και να γίνονταν εκείνα που γίνονταν πριν από 2-3 χρόνια ή τότε που οι αλήτες έκαιγαν τη Μαρφίν και τα τρία παιδιά.
Σήμερα και αύριο, επειδή ο καιρός μάλλον θα είναι καλός, ρίξτε μια ματιά στις παραλίες της Αττικής. Θα γεμίσουν από ανέμελο κόσμο που θα τρέξει να κάνει το μπάνιο του, να πιει το φραπουτσίνο του, να φάει όσο κοκορέτσι θα του έχει αφήσει ο «υποκόμης κοκορέτσιος».
Στο Σύνταγμα, εκεί που συντελείται ένα μεγάλο έγκλημα, η κυβέρνηση θα περνά το νομοσχέδιο – λαιμητόμο και θα είναι σε πλήρη αναντιστοιχία με τον ελληνικό λαό. Δεν θα ακούσει κανέναν και θα περάσει τα μέτρα – φωτιά. Είναι οι ίδιοι που απειλούσαν την προηγούμενη κυβέρνηση με λιντσαρίσματα και κρεμάλες.
Αυτοί λοιπόν θα ψηφίσουν ένα μνημόνιο που μπορεί και να μην έχουν διαβάσει καν. Και οι 153 θα έχουν βάλει την υπογραφή τους στην πρώτη πράξη ενός εγκλήματος διαρκείας για το οποίο ο κόσμος από τις… παραλίες θα μάθει αργότερα.
Ενώ δηλαδή έπρεπε να κατέβουν στους δρόμους, Σάββατο και Κυριακή, 100 και 200 χιλιάδες άνθρωποι και να αναγκάσουν την κυβέρνηση να πέσει μόνη της, οι περισσότεροι θα πάνε παραλία.
Αυτό δεν πρέπει να συνεχιστεί. Δεν μας φταίνε οι άλλοι για την κατάντια μας. Δεν μας φταίει το ΔΝΤ ή ο Σόιμπλε. Εμείς φταίμε που σηκώνουμε κεφάλι μόνο… στις κάλπες. Ήρθε η ώρα να πάρουμε τη ζωή στα χέρια μας. Φωνή λαού κι όπου πάει. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι μια μικρή φωνούλα να βγάλουμε 100 χιλιάδες απ’ τα 11 εκατ. οι… γιωτάδες θρασύδειλοι που μας κυβερνούν θα τρομάξουν και θα σηκωθούν να φύγουν.
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...